Sejr – forstærkningerne i front lover godt

 

Nu nærmer vi os 5. oktober, hvor transfervinduet smækkes i. På det sportslige plan er meget positivt sket i Malaga CF med en ihærdig sportsdirektør Manolo Gaspar i spidsen. Trods discount-lønninger er et helt nyt, stærkt hold ved at blive skabt i 2. division. Med hjælp fra de enkelte spillere og de klubber, nogle er lejet i. Lidt mere økonomisk råderum gav det, da den albanske midtbaneslider Heidi Bare, 23 år med otte landskampe, efter to måneders tilløb endelig skrev under på en 4-årig kontrakt i Barcelona med Espanyol, nedrykkerklub fra La Liga. To mio. euro til Malaga Cf, hvoraf 20% erlægges til Atletico Madrid, hvorfra han kom som ungdomsspiller. Men med nogle variabler i kontrakten, så Malaga CFs samlede gevinst på sigt kan løbe op i knap tre mio. euro.
Og nu lyder Gaspars sidste øjebliks bestræber på tre nye i front til at supplere Orlando Sa, ex Standard Liege, og Caye Quintana, ex Cadiz. To forward-klepperter på 1,85 centimeter er i sigtekornet. Argentineren Pablo Chavarria tættest på med en lejeaftale med RCD Mallora. Han har betydelig erfaring fra tidligere klubber i Belgien og Frankrig – bl.a. i storklubben Anderlecht. Og kommer Manadou Sylla fra Senegal også på en lejeaftale med Gent med hans accept på en væsentlig lønnedgang står Malaga CF virkelig godt rustet. Suppleret af fløjen Jairo Samperio på vej fra tyske Hamburg SV med fortid i Sevilla og Mainz.

Mod AD Alcoron lørdag aften på Estadio La Rosaleda debuterede den senest ankomne, 29-årige Jozabed, tidligere bla. Fulham, Celta Vigo og Girona – den 11. debutant i tre kampe – med en lovende 1 – 0 sejr i Malaga CF. Energi og entusiame fra det sammenbragte mandskab,
Træner Pellicer, der er begejstret for sine nyerhvervelser, stillede med følgende mandskab mod Alcorcon:
Barrio – Ivan Calero, Escassi, Juande og Matos – Christian Rodriquez, Benkhemassa, Ramon (Boulahroud 86. min) og Yanis (Juan Cruz 92. min.) – Caye Quintana og Orklando Sa (Jozabel 65. min.).
(Nu blot Juande, Ramos og Juan Cruz fra akademiet)
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Luis Hernandez, Rolon, Benitez, Issa Fomba, Hoyes og Larrubio.
Skadede: Lombãn, Casas, Pachoce og Hicham.
Næste weekend tager Malaga-spillerne toget til Madrid for at møde Rayo Vallecano lørdag d. 3. oktober kl. 21.00.
Kan Malaga CF blive et tophold?