Og Malaga CF nu helt i top i 2. division

Torsdag den 22. oktober 2020 blev en lettelsens dag i Malaga Club de Futbol. Ad rettens vej beslaglages sheik Abdullah Al-Thanis aktiekapital i klubben på 97 % placeret i selskaberne NAS SPAIN 2000 og NAS FOOTBALL. Og af retten overdraget til den juridiske administrator i klubben, advokat Jose Maria Muniz Jiminez – indsat i februar af samme retsinstans. Hermed er vejen banet for kapitaltilførelse udover den andel hotelkæden BlueBay ejer. Og for en retssag mod Al-Thani for at have bedraget klubben for 8.5 mio. euro og hvidvaskning af penge.
En spændende tid venter – også sportslig går det forrygende med det nye Malaga-mandskab. Nu i top 5 i 2. division efter 1-0 sejr over Sporting Gijon, der kom til Estadio La Rosaleda placeret som nummer 2. Som i Zaragoza på en imponerende 1. halvleg af Malaga-spillerne, men presset i 2.
Tilsyneladende et Malaga, der vil være med, hvor det sker i toppen af rækken.

Malaga-træner Pellicer, der på forhånd havde kaldt opgøret mod Sporting Gjon for en højspænding-test, sendte følgende spillere på banen – stort set en helt ny holdopstilling:
Danio Barrio– Benitz, Mejias, Escassi og Juande – Ivan Calero, Luis Munoz (Jozabed 75. min.) og Ramon Enriquez (Orlando Sa 86. min.) – Caye Quintana (Christian Rodriquez 61. min.) , Pablo Chavarria (Lomban 86. min.) og Yanis Rahmani (Benkhemassa 75. min.) .
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano (målmand), Larubia, Julio, Issa Fomba og Hoyos.
Skadede: Matos, Ismael Casa, Hicham, Joaquin, Cristo og Juan Cruz.
Escassi og Juande nu de eneste Malaga-spillere, der har været på banen i samtlige minutter i de syv første opgør i 2. division.
Stort skulderklap til de unge Juande (målscorer på hovedstød)), Ramon og Yanis Rahmani – sidstnævnte fransk/algier lejet i Almeria.
Malaga CFs næste dyst falder allerede på søndag mod CD Mirandres – også hjemme på Estadio La Rosaleda.
En ny sejr og det vil se særdeles lovende og spændende ud.