Slås nu for Malaga CF – og en ny kontrakt

Han er 32 år med en højde på 1,86 – Malaga CFs nye internationale striker Pablo Chavarria med en karriere i argentinsk, belgisk og fransk fodbold og sidste sæson på ferieøen Mallorca hos RCD Mallorca, nedrykker fra La Liga.
I Mallorca, som Malaga CF mødte i aftes på Estadio Visit Mallorca (et nyt navn efter De Son Moix) anvendte Chavarria i 15 opgør uden scoringer. Helt uvant for agentineren. Han ville væk og kom det på en fri transfer til Malaga CF på en 1-årig kontrakt.
En vennetjeneste stod bag dette skifte. Mallorcas 35-årige keeper, Manolo Reina, hjalp hans gamle ven i Malaga, sportsdirektør Manolo Gaspar, med forbindelsen og en varm anbefaling. Chavarria kæmper nu for en forlængelse af kontrakten.
RCD Mallorca med blot 1 nederlag og 1 scoring mod Reina sejrede 3-1 over Malaga CF – med Chavarria som Malagas målscorer med et drøn op i det ene målhjørne.

Et hårdt spillende ø-mandskab klart det bedste de bravt kæmpende Malaga-spillere har mødt i denne sæson.
Chavarria nu topscorer med to fuldtræffere.
Malaga CF-teamet på Estadio Visit Mallorca:
Juan Soriani– Ivan Calero, Josua Mejias, Escassi, Juande (Jozabed 46. min.) og Matos – Luis Munoz (Christian Rodriquez 76. min.), Ramon Enriquez (Orlando Sa 87. min.) og Yanis Rahmani Julio 76. min.)– Caye Quintana (Jairo 60. min.) og Pablo Chavarria.
På bænken uden at komme i kamp: Dario Barrio og Gonzales (målmænd), Benirez, Lombân, Cristi og Larrubia.
Skadede: Ismael Casas, Benkhemassa, Joaquin, Hicham og Juan Cruz.
Mandag aften skal Malaga ud i en ny svær dyst mod 2. divisions førerhold, Espanyol fra Barcelona, på Estadio La Rosaleda i Malaga.