Skadet før dysten mod det dyreste mandskab

Uden pandemien ville Estadio La Rosaleda have været fyldt med 30.000 tilskuere til topdysten i 2. division mellem førerholdet fra Barcelona, Espanyol – nedrykker fra La Liga – og Malaga CF. Og den 27-årige lejesvend af en striker Caye Quintana, ejet af Cadiz, ville have glædet sig ekstra-ordinært med hans familie fra Huelva på lægterne. Men sådan blev det jo ikke – og Caye kom slet ikke på banen. Et chok for Malaga CF, at skaden den dynamiske angriber pådrog sig i torsdags på ferieøen Mallorca viste sig at være en alvorlig forstuvning af højre knæ.
Så fremme lå topscorer Chavarria mutters alene med lidt bevægelsesfrihed i gæsternes jerngreb. 3-0 til rækkens suveræne tophold med en boldbesiddelse på 57 %. Dermed sæsonens første nederlag til Malaga på hjemmegræsset på Estadio La Rosaleda.

På Espanyols midtbane 26-årige Sergi Darder, tidligere Malaga-spiller (2013-15) og herefter Olympique i Frankrig.
Malaga-mandskabet mod Espanyol i en 3-4-2-1 formation:
Dani Barrio – Escassi, Lombãn og Juande – Ivan Calero (Juan Cruz 70. min.) , Luis Munoz (Benkhemassa 81. min.), Ramon Enriquez og Matos (Cristo 46. min.) – Jozabed (Christian Rodriquez 57. min.) og Yanis Rahmani (Jairo 70. min.) – Pablo Chavarria.
På bænken uden at komme i kamp: Soriano (målmand), Benitz, Orlando Sa, Julio, Larrubia og Eugenio.
Skadede: Caye Quintana, Ismael Casas, Hicham og Joaquin.
Bemærkelsesværdigt, at træner Pellicer fra kamp til kamp lader målmandsposten gå på skift mellem Barrio (ex Numancia) og Soriano (lejet i Sevilla).
Malaga CF nu nummer 9 i 2. division to point op til play off-feltet.
Næste kamp er søndag ude mod nyoprykkede Sabadell, der ligger i bundregionen med overraskende sejre i de seneste to spillerunder.