Da Pablo Chavarria slog til i Sabadell

På det nyrenoverede stadion Novo Creu Alta i Sabadell stillede Malaga CF i gult udedress efter tre kampe uden sejr – 1 uafgjort og to nederlag – endnu engang op uden et lejet angrebs-es. Sidst Caye fra Cadiz mod førerholdet Espanyol og nu fransk/algieren Yanis Rahmani, der har været en fremtrædende forstærkning i de hidtidige 10 opgør i 2. division.
Den 25-årige kantsspiller, der er lejet i Almeria, sad på bænken med personlige problemer. Men kom ind hen i 2. halvleg, da Malaga CF i en intens og hård fight opnåede det vigtige resultat 2-1 sejr. Seneste møde mellem de to klubber lå tilbage til den 17. november 1991, hvor Malaga også sejrede 2-1.
Byen Sabadell med 213.6000 tilskuere beliggende 20 km. nordøst for Barcelona er mest kendt for sin landsdækkende bank Banco Sabedell, men byens fodboldhold, som ejes af internationale investorer, rykkede i sidste sæson op i 2. division. En tidligere række af sæsoner i La Liga lyder på 14 – sidst i 1987/1988.
I spidsen som træner for Cabadell FC står Antonio Hidelgado, topscorer for Malaga CF med 14 mål, da klubben rykkede op i La Liga i 2008. Nu udvist hen i denne kamp, hvor Malaga CF gav debut til den 20-årige Julio af egen avl.

Matchvinder blev den 32-årige argentinske striker Pablo Chavarria – overtaget fra Mallorca. Hans mål til 2-1 det tredje fra ham i denne sæson. Og Malaga CF avancerede i divisionen.
Træner Pellicer sendte følgende spillere på grønsværen på Novo Creu Alta:
Dani Barrio – Ivan Callero, Mejias (Christian Rodriquez 46. min.), Escassi, Juande og Ismael Casas (Benkhemassa 85. min.) – Julio (Jozabed 67. min.), Luis Munoz, Ramon (Matos 85. min.), Jairo (Yanis 57. min.) – Chavarria.
På bænken uden at lomme i kamp: Juan Soriano (målmand), Lombân, Joaquin, Larrubia, Juan Cruz og Orlando Sa.
Den svenske U-landsholdsmålmand Daniel Strindholm for første gang i bruttotruppen.
Skadede: Caye og Hicham.
Næste opgør for Malaga CF på søndag eftermiddag er på ny en udematch – mod Ponferradina.