Drama – med fremtidssikring af Malaga CF

Mens et hav af kvalificerede spillere er sikret udefra har sportsdirektør Manolo Gaspar også tænkt på fremtiden for Malaga CF. Han har tegnet kontrakter med de største talenter fra akademiet – alle er indlemmet i træner Pellicers 2. divisionstrup.
Det gælder Hicham, Luis Munoz, Ismael Casas, Juande og nu det største talent af dem alle, den 18-årige David Larrubia. Som flere af de andre U-landsholdsspiller med 4 kampe på det spanske U-17 og 3 på U 18-landshold. Blandt andet sammen med FC Barcelona-talentet Pedri, der har debuteret i La Liga. Ham sikrede Barce sig fra Las Palmas for 5 mio. euro.
En prisklasse Jarrubia, født i Malaga, også kan komme i.
I drama-matchen mod SD Ponferradina på Estadio El Toralin i Ponferrada i Bierzo-regionen i det nordvestlige Spanien – en by med 68.5000 indbyggere – sad han på bænken, men var med i første turneringsopgør på Tenerife.
Det spilmæssigt lige opgør i Ponferrada sluttede 1-1 med en højhektisk afslutning med såvel midtbanefighteren Benkhemassa som træner Pellicer udvist af den galiciske dommer Munuz Ruiz.

Pellicer sendte følgende spillere på grønsværen i Ponferrada (3-4-2-1):
Soriano – Juande, Lomban og Escassi – Ivan Calero, Luis Munoz (Julio 87. min.), Ramon (Benkhemassa 65.min.) og Matos – Jairo (Joaquin – debutant – 76. min.) og Yanis (Christian Rodriquez 65. nin.) – Chavarria.
På bænken uden at komme i kamp: Dani Barrio og Dani Strindberg (målmænd), Orlando Sa, Jozabed, Ale Benitz og Larrubia.
Skadede: Caye, Ismael Casas, Hicham og Cristo – sidstnævnte bliver nu rykket ned på 2. holdet.
På bænken hos hjemmeholdet de to tidligere Malaga-spillere Ivan Rodriquez og Moran.
Næste opgør bliver hjemme på Estadio La Rosaleda mod CF Leganes, tophold fra Madrid, der tæller de tidligere Malaga-spillere Santos (ejet af FC København) og Baston. Begge forwards.