Og slideren måtte udgå med kamprekord

Da Malaga CFs 31-årige centerforsvarer Alberto Escassi i pausen forlod Estadi Montivili i Girona i Catalonien som matchvinder med en skade var han sit holds eneste aktør med samtlige spilleminutter i de foregående 13 runder i 2. division.
Med fuld tillid hos trænerstaben havde Alberto, der født i Malaga, men ikke før denne sæson på noget tidspunkt spillet for Malaga CF, slidt og slæbt i centerforsvaret Og som den eneste på holdet med en tre-årig kontrakt. Så det bliver nok i hans fødeby karrieren slutter.
Tidligere klubber har været Getafe i La Liga, hvor Escassi prøvede Europa League mod Young Boys fra Schweiz, Hercules, Alcorcon og Numancia.
Mod Girona CF – ejet af grupper med stærk relation til Manchester City – blev det for Escassi og co. en noget overraskende 1-0 triumf, da catalanerne i forrige spillerunde havde besejret topholdet Espanyol i Barcelona.
Escassis sejrsmål scoret på hovedstød efter hjørnespark fra Yanis Rahmani.
I den anden ende af banen store redninger af Malaga-keeperen Dani Barrio, der ligesom Escassi spillede for Numancia i sidste sæson.

Malaga-mandskabet på Estadi Montivili med assisterende træner Manolo Sanchez ved roret (4-3-3):
Dani Barrio – Ismael Casas, Mejias, Escassi (Lombân 46. min.) og Matos (Juande 86. min.) – Christian Rodriquez, Benkehemassa (Ramon 57. min.) og Luis Munoz –Joaquin (Ivan Calero 72. min.), Chavarria (Caye Quintana 72. min). og Yanis Rahmani.
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano (målmand), Orlando Sa, Jairo, Josabed og Benitez,
Skadet: Hicham.
I karantæne: Træner Pellicer – sidste kampdag.
Ikke udtaget: Cristo og Larrubia.
Med denne den 4. sejr på udebane i sæsonen rykkede hårdt fightende Malaga CF op i feltet til playoff om plads i La Liga.
Næste opgør for Malaga CF allerede fredag aften hjemme på Estadio La Rosaleda med Lugo fra Galicien som opponent.