Ismael itu – Pellicer raser over tæt program

Han blev med sine 19 år den yngste anfører i klubbens historie, da Malaga CF med et ufærdigt mandskab indledte turneringen med at tabe 0-2 til Tenerife på ferieøen. Herefter har Ismael Casas med 18 U-landskampe for Spanien været ramt af skader og derfor blot deltaget i halvdelen af Malaga CFs dyster i 2. division. Og var således heller ikke med tirsdag aften i Madrid, hvor hans hold overraskende tilførte ambitiøse Fuenlabrada sæsonens første hjemmebanenederlag. 0-2 på mål af banens bedste spiller, fransk/algieren Yanis og Rahmani, og den 19-årige U-landsholdsspiller Ramon Enriques. I store dele af matchen strålede Malaga-spillerne af selvtillid med et velorganiseret forsvar.
De styrer mod toppen i 2. division.
De øvrige spillere med status af kaptajn er Lombãn, Luis Munoz og Escassi – sidstnævnte også på skadeslisten mod Fuenlabrada.
Malaga-træner Sergio Pellicer – med 50 kamps jubilæum – raser over det stramme kampprogram, hvor hans hold nu har spillet fem kampe på 15 dage med pointgevinsten otte.
”Det frempromoverer skader”, siger han. ”De fysiske problemer hos spillerne er ved at være konstante. Og de har lidt tid til at komme sig”.
Men stor ros til alle i aften”.

Pellicer, der har været kritiseret for hans mange skiftende formationer hidtil i sæsonens nu 16 kampe, stillede således op på Estadio Fernando Torres (4-4-2):
Juan Soriano – Mejias, Juande (Ivan Calero 46. min.), Lombãn og Matos – Joaquin (Ramon Enriquez 70. min.), Benkhemassa, Luis Munoz (Alberto Quintana 82. min.) og Yanis Rahmani – Jozabed (Christian Rodriquez 61. min.) og Chavarria (Orlando Sa 82. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Dani Barrio (målmand), Juan Crus, Larrubia, Cristo, Julio og Ali Benitez.
Skadede: Ismael, Escassi, Jairo og Hicham.
I karantæne efter udvisning: Caye Quintana (idømte to spilledage).
Juande, der sidst scorede to mål mod Lugo, udgik skadesramt.
Nu en lille kamppause indtil Malaga CF lørdag aften tager imod oprykkeren Cartagena på Estadio La Rosaleda.