Målskytter ikke med – Orlando Sa ind i bet

Endelig!
Efter 116 minutter som indskifter i 16 kampe kom den 32-årige topprofessionelle portugisiske striker Orland Sa med i startopstillingen for Malaga CF, hvor han var blevet denne sæsons første signing med underskrift den 13. august. Han ankom skadesramt fra den belgiske storklub Standard Liege og er derfor af træner Sergio Pellicer bragt forsigtigt frem. Men med esserne Juande og Chavarria – to af de mest målfarlige – ude med karantæne mod nyoprykker CF Cartagena på Estadio La Rosaleda røg Orlando Sa i front. Vellidt i spillertruppen med hans samlende væsen. Portugiseren bærer på en stor rutine med klubber før Liege som bl.a. Porto i Portugal, Fulham i England og Legia Warszawa i Polen.
Men en kampstart uden succes for Orlando Sa. Han gik ned med sit hold i denne ufortjente bet af et nederlag på 1-2.
FC Cartagena – et hold fra Middelhavsby i Murcia-regionen – havde før denne match blot sejret i et af de seks seneste opgør og træner Borja Jimenez hang i en tynd tråd.

Malaga-spillerne stod med 16 point ude og ”blot” ni hjemme på La Rosaleda. Spilprocenten i deres favør mod Cartagena 57,4 – 42,6. Men lige lidt hjalp det.
Følgende Malaga-spillere røg på grønsværen på Estadio La Rosaleda (4-1-4-1):
Juan Soriano – Ivan Calero, Mejías (Larrubia 70. min.) Lombãn og Mato – Ramon Enriquez (Julio 79. min.) – Joaquin (Caye Quintana 59. min.) , Christian Rodriquez, Josabed (Cristo 59. min.) og Yanis Rahmani – Orlanda Sa (Luis Munoz 61.min).
På bænken uden at komme i kamp:
Dani Barrio (målmand), Ismael Casas, Benitez, Alberto Quintana, Juan Cruz, Mini og Kevin.
I karantæne: Chavarria og Juande.
Skadede: Escassi, Jairo, Benkhemassa og Hicham.
Søndag den 13. december kører Malaga-spillerne til Almeria for en særdeles vanskelig kamp mod UD Almeria, der er med helt i top i 2. division. Det er de to stærkeste udebane-hold i divisionen.