Fantastisk kamp af Malaga, men uden gevinst

Han var en af tre Malaga-spillere med minutter i samtlige 17 spillerunder i 2. division. Med to scoringer og udtagelse til Ugens Hold.
Men på Estadio Juegos Mediterraneos i Almeria kunne Malaga CFs bedste sæson-erhvervelse, fransk/algieren Yanis Rahmani, junibarn fra 1995 født i Champigny-sur-Mame, ikke være med. Låst af en kontrakt-klausul med UD Almeria, hvor Malaga har lejet ham. Han må ikke burges af Malaga CF, når de to klubber tørner sammen.
Til gengæld kunne Malaga-truppen glæde sig over, at de skadede Escassi, Chavarria, Jairo og Hicham nu er kampklar – sidstnævnte ekstra hårdt ramt kun brugbar i få spilleminutter i sæsonen.

Kamphanerne i lokalopgøret på en dejlig solskinsdag – noteret sammen med førerholdet Mallorca som de bedste udehold i turneringen – resulterede i en intens match med en 3-1 sejr til UD Almeria, der er placeret på 3. pladsen i rækken. De bravt kæmpende Malaga-spillere var med til det sidste. De præsterede en fantastisk kamp.
Malaga-coach Pellicer valgte at sende følgende spillere på banen (4-4-2):
Dani Barrio – Ismael Casas, Mejias (Escassi 82. min.), Lombän og Cristo (Hicham 82. min.) – Ivan Calero (Benkhemassa 9. min.), Ramon, Luis Munoz og Joaquin (Matos 82. min.)- Christian Rodriquez og Caye Quintana (Pablo Chavarria 65. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano og Dani Strindholm (målmænd, Jairo, Orlando Sa, Larrubia og Juan Cruz.
Skadede: Juande og Jozabed.
Ikke udtaget: Julio, Benitez, Mini og Kevin (rykket ned på 2. holdet).
Ivan Calero udgik skadet.
Trods nederlaget har Malaga CF fortsat kontakt til positionerne, der giver play off til La Liga.