19-årig talent fik lønforhøjelse og et hvil

Malaga CF har tegnet professionel kontrakt med endnu et af klubbens store talenter, den 19-årige midtbanespiller Ramon Enriguez med otte U-landskampe for Spanien. Hos Malaga nu noteret for 20 divisionskampe med to scoringer. Ramon har i denne sæson været udtaget til Ugens Hold i 2. division en enkelt gang. Han er født Granada og ankom til Malaga CFs fodbold-akademi som 12-årig i 2013. Førsteholdsdebuten blev den 17. august 2019 i Malaga CFs 1-0 sejr ude mod Racing Santander. Herefter med raketfart fremad. Hans markedsværdi er fastsat til 1 mio. euro – og nu skal Ramon have en lille lønforhøjelse, bebuder sportsdirektør Manolo Gaspar.
I pokalkampen onsdag eftermiddag på en ujævn grønsvær på Campo do Vao i Coruxo i Vigo-provinsen i Galicien fik Ramon sammen med fem holdkammerater en hviledag af træner Pellicer, der mødte frem med en beskeden trup på 18-spillere – 12 professionelle, fem fra reserveholdet og ungdomsspilleren Larrubia.

Malaga sejrede 4-0 (1-0) over Coruxo FC fra gruppe A i 2. division B i holdets første match i Copa del Rey på et stadion ved en kridthvid strand. Malaga CF er ofte blevet elimineret i tidlige runder i Copa del Rey, men træner Pellicer bebudede før kampen, at han ikke ønskede endnu en sort pokaldag.
”Vi skal vise respekt for cuppen”, sagde han. Og det viste hans spillere – især efter pausen.
Malaga-truppen i Coruxo med 350 tilskuere på lægterne:
Dani Barrio – Ale Benitez, Escassi, Lombãn og Matos – Hicham (Juan Cruz 17. min.), Benkhemassa, Quintana og Christian Rodriquez (Caye Quintana 63. min.) – Jairo (Yanis Rahmani 63. min.) og Orkandi Sa,
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano (målmand), og Larrubia.
Hviledag: Ismael Casas, Ramon, Cristo, Luis Munoz, Joaquin, og Pablo Chavarria.
Skadede: Ivan Calero, Juande og Jozabed.
Hicham udgik haltende efter en skadespause på to måneder!
Nu søndag dette års sidste turneringskamp for Malaga CF i 2. division. Nyoprykkede Logrones gæster La Rosaleda.
Lodtrækning til næste runde i Copa del Rey den 5., 6. og 7. januar 2021 foretages fredag.