Malaga søger ekstra spiller-licens til januar

Endelig skulle det være…!
Efter ikke at have sejret på den ellers sikre fæstning, Estadio La Rosaleda, siden slutningen af oktober med overraskende 1-0 mod Sporting Gijon stilede Malaga-spillerne efter fuldt pointudbytte i jule-opgøret mod middelmådige UD Logrones fra det nordlige Spanien. Men den tegning forpurrede den iltre Yanis Rahmani ved at blive udvist for et håndkantslag i det 35. minut. VAR afslørede ham.
Hermed en slidsom aften for holdkammeraterne, der ti mand i 55 minutter og uden flere af sine stærkeste medspillere opnåede uafgjort 0-0 – med en ny spiller noteret på skadeslisten, den 25-årige wingback Ivan Calero. En af de bedste nyerhvervelse for Malaga CF i denne sæson med et international tilsnit i hans karriere i klubberne Derby Country og Burton Albion i England samt Sparta Rotterdam og Jong Sparta i Holland. Han havde været med i samtlige 18 kampe, da han i starten af opgøret i Almeria sidste weekend udgik med en ledbåndsskade i venstre knæ. Inden da i turneringen en scoring og udtagelse til Ugens Hold i 2. division.
Lægestaben har dømt Calero, født i Madrid-forstaden Parla, færdig for resten af sæsonen, hvorfor Malaga CF nu hos La Liga-forbundet søger om tilladelse til licens for en ny spiller her i det kommende transfervindue i januar. Calero kom til Malaga CF før sæsonen fra Numancia sammen med holdkammeraterne her, målmand Barrio og centerforsvareren Escassi. Han er på en 3-årig kontrakt.

Med det ene point mod Logrones og nu 26 point puster Malaga CF holdene i playoff-sektionen for kvalifikation til La Liga i nakken.
Malaga-teamet på Estadio La Rosaleda (4-4-2) med blot 11 kontraktspillere:
Dani Barrio – Ismael Casas, Escassi, Lombãn og Cristo – Joaquin (Jairo 83. min.), Luis Munoz, Ramon Enriquez (Julio 90. min.) og Yanis Rahmani – Christian Rodriquez og Orlando Sa (Mejias 90. min.).
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano og Strindholm (målmænd), Juande, Juan Cruz, Larrubia, Alejendo Benitez og Suniga.
Skadede: Ivan Calero, Matos, Benkhemassa, Hicham, Chavarria og Jozabed.
I karantæne: Caye Quintana.
Nu holder spillerne i 2. divisionsklubberne en tiltrængt jule- og nytårsferie. Den første match for Malaga CF i 2021 falder søndag den 3. januar ude mod divisionens agterlanterne Albacete fra La Manga.