Nu i Malaga – landsmand i Nytårsdrama

Mellem Jul og Nytår ankom den 29-årige venezuelandske wing-back Alexander Gonzalez med kone og to børn til Malaga. Lykkelig over et klubskifte fra Dinamo Bukarest i Rumænien til Malaga CF som erstatning for den langtidsskadede Ivan Calero.
Det kneb med lønudbetalingerne i Dinamo og skulle han bevare sin landsholdsplads for Venezuela, hvor han er noteret for 48 kampe, skulle han til en god klub på en egn, hvor han og familien trives. De kender Costa del Sol fra ferieophold i Benalmadena.
Gonzalez, der tidligere har repræsenteret en række 2. Divisionsklubben i Spanien og de schweisiske Young Boys, FC Aarhus og FC Thuen, var grundet udestående papirarbejde for klubskiftet ikke med, da Malaga CF søndag aften på Estadio Carlos Belmonte i La Mancha spillede uafgjort 1-1 mod bundproppen i 2. division, Albacete. 
Det var hans landsmand Josua Mejias, centerforsvarer heller ikke – ramt af en dramatisk disciplinær udelukkelse af Malaga CF efter at en video fra Nytårsaften på diskotek Olivia Valere afslørede, at han under indtagelse af alkohol optrådte corona-uansvarligt. Mejias er af Malaga lejet i Leganes.
Malaga CF havde fortjent alle tre point i La Mancha, men desværre begik Escassi straffespark.

Træner Pellicer, der fortsat har toneangivende spillere på skadeslisten, sendte følgende på banen på Carlos Belmonte:
Dani Barrio – Ismael Casas (Juan Cruz 86. min.), Escassi, Lomban og Cristo – Jairo ( Juaande 87. min.),Luis Munoz, Ramon Enriquez og Joaquin – Caye Quintaana og Christian Rodriquez (Orlando Sa 65. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano og Gonzalo (målmænd), Benkhemassa, Benitez, Alberto Quintana, Mini, Larrubia og Abaida.
Skadede: Ivan Calero, Matos, Jozabed og Chavarria.
I karantæne efter udvisning i seneste kamp mod Logrones: Yanis Rahmani.
Ude med disciplinærstraf: Josua Mejias.
Næste dyst for Malaga CF afvikles onsdag hjemme på Estadio La Rosaleda i Copa del Rey mod 2. Divisionskollegaen Oviedo fra Asturien.