Målet er nået – med 33 spillere i kamp!

Midt i januar 2020 fik den populære Victor silkesnoren som træner i Malaga CF. Efter offentliggørelsen af en intim video med ham og kritik fra ham af sheik Al-Thani, den nu detroniserede klubejer og hovedaktionær. Den 48-årige Sergio Pellicer blev forfremmet fra akademi- og 2. holdstræner og kan nu fejre 1 år i det varme trænersæde. Med succes vil vi vove at påstå. For betingelserne for den altid optimistiske Valencia-mand har været usædvanlige barske i en klub økonomisk misrøgtet af Al-Thani. Således er han i denne sæson blevet budt på et helt nyt mandskab med centerforsvareren David Lombãn som den eneste, der forlængede sin kontrakt.
Pellicer har inddraget unge talenter fra akademiet i sin trup i denne sæson, hvor ikke færre end 33 spillere er kommet banen – heraf de 18 med senior prof-kontrakt.
I hans 19-opgør i sidste sæson blev det til tilfredsstillende 28 point og i denne nu ligeledes 28 i de 21 kampe, der markerer afslutning for første halvdel af turneringen i 2. division. Yderst acceptabelt, da målet var 25. Samlet 50 ved turneringsafslutningen betyder normalt frisag fra nedrykning.

Men ambitionen er større: Kvalifikationsspil til La Liga. Søndag aften på La Rosaleda sat lidt tilbage med blot 1-1 mod Real Oviedo fra Asturien – med en pragtkamp af målmand Dani Barrio.
Seneste Malaga-sejr på Estadio La Rosaleda ligger tilbage i slutningen af oktober 2020, hvor Sporting Gijon rejste hjem med et 0-1 nederlag. Holdet opnår mest på fremmed græs!
Pellicer sendte følgende spillere i kamp mod Oviedo (4-4-2).
Dani Barrio – Ismael Casas (Alexander Gonzalez 81. min.), Escassi udvist 83. min.), Lombãn og Cristo – Joaquin (Orlando Sa 81. min.), Luis Munoz, Ramon og Yanis – Caye Quintana (Jairo 66. min.) og Chavarria (Juande 84. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano (målmand), Mejias, Jozabed, Benkhemassa, Alberto Quintana, Larrubia, Juan Cruz og Haitam.
Skadede: Ivan Calero og Hicham.
Ikke udtaget: Matos.
Næste divisionsopgør for Malaga CF er også hjemme på La Rosaleda med SD Ponferradina som opponent. Det spilles lørdag den 23. januar med centerforsvareren Escassi i karantæne efter udvisning.