Men Orlando med 5 cup-finaler bliver i Malaga

Den 32-årige portugiser Orlando Sa, gift med popsangeren Terasa Villa-Loboz, blev den første signing for Malaga CF før denne sæson. Han ankom fra Standard Liege i Belgien efter en længere skadespause. Og det tog et stykke tid inden han blev kampklar for Malaga, der i hans karriere er klub nummer 12 (!).
Så tog træner Pellicer den internationale veteran med – hovedsagelig som indskifter, men i pokalsejren over Oviedo i Copa del Ray spilleklar fra start. Som anfører. Hans betydning såvel i omklædningsrummet som på banen er stor for de mange unge spillere i truppen.
Orlando Sa har deltaget i ikke færre en fem cup-finaler i hans karriere i landene Portugal, Polen, Cypern, Israel og Belgien med titler for Porto i Portugal, Legia i Polen og Standard Liege i Belgien.
Men han opnår ikke cup-titel for Malaga CF. I 16. dels-finalen i Copa del Rey blev holdet elimineret af La Liga-mandskabet Granada, der spiller Europa League, på Estadio La Rosaleda. 2-1 til Granada i en velspillet dyst med to lette scoringer til gæsterne, men en imponerende 2. halvleg af Malaga-spillerne, der til sidst satte Granada under voldsomt pres.

Orlando Sa kan dog glæde sig over, at der fortsat er interesse for ham i Europa. Hans agent har således fået en kontakt fra polske Wisla Krakow. Men han bebuder, at han vil blive i Malaga, hvor han og familien er faldet særdeles godt til.
Nu kan han og han og hans holdkammerater koncentrerer sig om den næstbedste række i Spanien. Her er den spinkle drøm nu oprykning til La Liga.
Malaga-truppen mod Granada:
Juan Soriano – Mejias, Juande, Escassi og Alexander Gonzalez – Josabed (Christian Rodriquez 69. min.), Alberto Quintana (Luis Munoz 73. min.), Ramon Enriquez (Caye Quintana 46. min.) og Yanis Rahmani (Joaquin 58. min.)– Jairo og Orlando Sa (Pablo Chavarria 46. min.).
På bænken uden at komme i kamp: Dani Barrio (målmand), David Lombän, Ismael Casas og Cristo
Skadede; Matos, Benkhemassa, Hicham og Julio.
Næste match For Malaga CF bliver på lørdag den 17. mod SD Pongerradina – ligeledes på Estadio La Rosaleda.