Men ny kontrakt opmuntring for Gonzalez

Den 28-årige venezuelanske landsholdback Alexander Gonzalez har gennemlevet en dramatisk tid. Først blev han snydt for sin løn i den rumænske storklub Dinamo Bukarest og dernæst nu berøvet sine penge fra en boks på hotel Ilunion i Malaga, hvor han, hans kone og børn er indlogeret, mens de søger en lejlighed i Costa del Sols hovedstad. Tyveriet fik Gonzalez anmeldt til politiet inden han med sine nye holdkammerater i Malaga CF rejste til Asturien for at møde Sporting Gijon i en vanskelig udematch søndag aften – med et 0-1 nederlag som resultat.
Alexander Gonzalez kom til Malaga i januars transfervindue som erstatning for den langtidsskadede Ivan Calero og har gjort det godt. Så godt, at Malaga CF ved sportsdirektør Manolo Gaspar i den forgangne uge forlængede hans kontrakt til 30. juni 2022.
Sporting Gijon på 5. pladsen i 2. division var en ganske frygtindgydende modstader på Estadio El Molinon, hvor ikke en eneste dyst er tabt for holdet i denne sæson – og hvor den 26-årige serber Djurdjevic huserer som divisionens topscorer med nu 16 pletskud og et salgsskilt på 30 mio. euro – ti gange så høj som Malagas samlede lønbudget!

Hans sejrsmål mod Malaga faldt blot få minutter efter pausen i en forholdsvis lige dyst med attraktivt spil.
Nu blot en sejr og tre uafgjorte i de seneste ni kampe for Malaga CF. Krisen nærmer sig.
Holdets træner, Sergio Pellicer, der ikke har stillet med samme hold to kampe i træk, sendte følgende spillere ind på El Molinon, det ældste fodboldstadion i Spanien:
Dani Barrio – Alexander Gonzalez (Orlando Sa 85. min.), Mejias, Juande og Matos (Cristo 81. min.) – Joaquin, Jozabed (Jairo 67. min.), Escassi og Yanis Rahmani – Caye Quintana (Christian Rodriquez 63. min.) og Chavarria.
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano (målmand), Ismael Casas, Lombãn, Ramon Enriquez, Mini, Larrubia og Zuniga.
Skadede: Luis Munoz, Benkhemassa, Hicham, Benitz og Alberto Quintana.
Næste udfordring for Malaga-spillerne er på søndag hjemme på Estadio La Rosaleda mod et andet tophold Rayo Vallecano fra Madrid.
Nu må en hjemmesejr endelig vente!