Og hans Malaga-team skabte sensation

Før matchen Malaga CF – Rayo Vallecano meddelte den juridiske administrator af Malaga CF, advokat Jose Marie Muñoz Jiminez, at han havde forlænget ansættelseskontrakten med sportsdirektør Manolo Gaspar, 40 år, indtil sommeren 2023. Denne spillernes chef med en fortid som aktiv i klubben er således valgt til med nye investorer at bygge et nyt storhold op i Malaga efter med det laveste budget i 2. division at have gjort det så glimrende i denne sæson. Manolo har udbygget et stærkt netværk i ind og udland med henblik på mandskabet til sæsonen 2021-22.
På Estadio La Rosaleda denne søndag aften løb Malaga-spillerne på banen med gode følelser efter for en uge siden at have leveret sæsonens bedste spil på Estadio El Molinon i Gijon – trods 0-1 nederlaget til topholdet Sporting. Men Rayo Vallecano – ligeledes fra divisionens førerfelt – lagde ryg til en vaskeægte sensation med et nederlag på 2-0 efter en overbevisende præstation af Malaga-spillerne, der hermed fik en artig revanche for det forsmædelige 0-4 nederlag til Rayo i Madrid i oktober 2020.
Og sejren blev den første i fire måneder til Malaga på den ellers så sikre fæstning i byen, Estadio La Rosaleda!
Målet til 2-0 af anfører Luis Munoz – tilbage efter en skade – særdeles spektakulært, rappe Yanis Rahmani en djævelsk dribler og Dani Barri stor i målet. Meget stor.

Mest spil til gæsterne, men et par store afbrændere af Malagas argentinske striker Chavarria.
Træner Pellicer, der ikke på noget tidspunkt i sæsonen har stillet med de samme i start 11, sendte følgende på grønsværen mod Rayo med den tidligere Malaga-spiller Antonin i truppen:
Dani Barrio – Ismael Casas, Mejias, Juande og Matos – Joaquin (Benkhemassa 66. min.), Luis Munoz (Jairo 79. min.), Escassi og Yanis Rahmani (Alexander Gonzalez 89. min.) – Jozabed (Caye Quintana 66. min.) og Chavarria (Lombân 89. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano og Johan Strindberg (målmænd), Orlando Sa, Ramon Enriquez, Cristo og Julio.
Skadede: Ivan Calero, Christian Rodriquez, Benitz og Hicham.
Ikke udtaget: Larrubia, Zuniga og Haitam – sidstnævnte optaget på Marokkos U 20-landshold i Afrika Cup.
Næste match for Malaga-spillerne, der nu avancerede i rækken, mandag den 1. marts ude mod CD Mirandes. Første opgør mellem de to hold i oktober 2020 i Malaga sluttede 1-1.