Da Pablo Chavarría udelukkes for sæsonen grundet operation

I princippet kan klubben underskrive en nød-udskiftning, men spilleren skal være fra en fri agent og kan ikke få mere end 25.000 euro i løn, for resten af sæsonen.

Malagas værste frygt blev bekræftet tirsdag, da scanninger afslørede, at Pablo Chavarría havde beskadiget det forreste korsbånd i sit venstre knæ under mandagens kamp mod Mirandés. Pablo er blevet udelukket resten af ​​sæsonen og sandsynligvis også starten på næste sæson. Nu skal Malaga finde en afløser.

Som sagt kan de opgive Chavarría’s plads i truppen og underskrive en fri agent som en nødsituation. Imidlertid har de et betydeligt handicap i denne henseende: La Ligas lønbegrænsninger betyder, at de kun kan tilbyde en spiller 25.000 euro i løn i resten af ​​sæsonen (den proportionale del af mindstelønnen).

Dette kommer som et meget alvorligt tilbageslag for træner Sergio Pellicer. Hans naturlige udskiftninger i holdet i mellemtiden, Caye Quintana og Orlando har indtil videre ikke tilpasset sig det krævede niveau.

Når det er sagt, i betragtning af de klare begrænsninger på markedet, er det ikke klart, om Malaga overhovedet vil underskrive nogen. For et så lille gebyr og for en spiller, der ikke kan have været i en klub i det sidste transfer-vindue, er der ingen garantier for, at en sådan spiller ville være i stand til at bidrage med noget til sagen. På den anden side ville en spiller med denne profil have meget at bevise og kunne bruge et skift til Malaga som springbræt.

I mellemtiden vil Chavarría blive opereret i knæet, når hævelsen er aftaget. Han er den anden Malaga-spiller, der udelukkes i sæsonen efter højreback Iván Calero, hvis plads i holdet blev taget af Alexander González.

Søndagens kamp blev en god oplevelse. En velfortjent sejr på 2-0 giver vel altid højt humør, men det var en god kamp med masser af tempo, godt samspil og mange målchancer.
Med Mackay D.I i buret, blev det til 5 flotte redninger. Et forhold som afgjort holdt Malaga fra en endnu større sejr.

Træneren stillede til start med opstillingen: 4-4-2 og 1. Juan Soriano på mål
18. Matos – 5. Juande – 2 Mejias 🟨 – 26. Ismael
17. Y. Rahmani – 23. Escassi 🟨 – 8. Louis Muños ⚽️⚽️🟨 – 11. Joaquin
19. Jozabed – 20. Caye

Udskiftninger:
73 minutter: Gonzales for Ismael
80 minutter: Benkhemassa for Joaquin og Cristo for Jozabed.
89 minutter: Julio for Y. Rahmani og Larrubia for Caye

Det første mål blev scoret i anden halvleg efter 62 minutters spil; det andet ved et straffespark i overtid og dette mål sluttede kampen.