Den 31-årige serbiske angriber Stefan Scepovic er nu kommet til Malaga på fri transfer

Han blev officielt afsløret af klubben fredag eftermiddag, efter at have ventet et par dage på, at både La Liga og den japanske FA skulle underskrive hans transfer.

Stefan Scepovic får pladsen efter den skadede Pablo Chavarría, sæsonen ud, for at fuldende holdets ‘atten-mands’ trup.

Hans kontrakt løber indtil slutningen af sæsonen, men der er ingen klausul der automatisk forlænger kontrakten, afhængigt af antallet af spillede kampe.

Scepovic er ikke fremmed for spansk fodbold. Efter at have spillet for Getafe og Sporting i to perioder (han scorede 23 mål i sæsonen 2013-14), men kæmpede for at etablere sig fuldt ud. Han har også spillet i klubber som Celtic og Club Brugge.

Ifølge kilder ankommer spilleren i god form, selvom han har været uden klub i en måned efter at være blevet fritstillet af det japanske 2. divisionshold Machida Zelvia.

Søndagens udekamp mod Logroñés i La Rioja var lidt af en skuffelse i forhold til sidste uges top-underholdning.
Samspillet manglede i den grad at det kunne have gået helt galt, men modstanden var dog ikke større, end at holdet kom hjem med en 0-1 sejr og det giver jo, som bekendt, 3 point til samlingen. Målet blev scoret af Y. Rahmani, 43 minutter inde i kampen med et hovedstød, som blev dømt offside, men efter VAR blev godkendt.

Således oprykket fra en 11. plads til at ligge som nummer 9 med 40 point. Laveste hold i stutspillet lige nu er Rayo Vallecano med 46 point, så der er stadig en chance, selv om den er svær at få øje på.

Dagens startopstilling var en 4-3-3 med følgende besætning:

På mål 1. Juan Soriano
22. Gonzales – 2. Mejias – 5. Juande – 18. Matos
8. Luis Muños – 23. Escassi 🟨 – 19. Jozabed
11. Joaquin – 20. Caye – 17. Y. Rahmani ⚽️

Der blev foretaget 4 udskiftninger, sidst i kampen:
70’ Jairo for Joaquin
81’ Loren for Caye
89’ Cristo for Jozabed
90’Benkhemassa for Y. Rahmani