La Ligas præsident, Javier Tebas, har sat spørgsmålstegn ved logikken med at tillade nogle forsamlinger til at samles ved arrangementer, men ikke til fodbold.

Tiden nærmer sig hurtigt, hvor vi igen vil se fans på tribunerne på Primera’s og Segunda’s stadions, som endnu ikke er åbnet, efter de blev lukket for et år siden (sidste kamp på La Rosaleda var den 8. marts 2020).

Præsidenten for LaLiga, Javier Tebas, har meddelt klub-foreningens hensigt om, at “en procentdel” af tilskuerne vender tilbage til stadion inden den tredje uge i april.
Ideen er at vente og se, hvordan spredningen af virus udvikler sig i lyset af påskeugens festligheder, hvorefter der forventes et lille opsving i tilfældene på grund af stigningen i rejser og sociale sammenkomster.

“Vi håber, at stigningen vil være mindre end til jul og at det vil give os mulighed for snart at vende tilbage til stadion”, sagde Tebas, der ikke mener at kunne se logikken i at tillade nogle at samles, blot ikke ikke til fodbold.

Søndagens kamp på La Rosaleda  mod UD Tenerife var godt forberedt med taktisk træning om fredagen, men det gode resultat udeblev.
Da kampen startede lå Malaga som nummer 10 og Tenerife nummer 11 – og sådan ser det også ud i dag.
Det begyndte ellers godt, med et glimrende mål af Muños, 23 minutter inde i første halvleg, men hvem betaler for drømme? skriver “Malaga Hoy”. Havde der ikke været mål, var det nok endt med et straffespark i stedet,
Malaga CF blev nødt til at nøjes med uafgjort mod CD Tenerife, betalt med et mål, der ikke burde have været på resultattavlen
Havde målet ikke været dømt, havde vi alligevel ikke fundet ud af, hvad resultatet var blevet efter sidste fløjt.
Drømmen brast ved den uforståelige beslutning fra dommeren om at give et mål, hvor der var klart farligt spil på Juan Soriano. Hvad er VAR til, hvis det ikke er til at udbedre uretfærdigheder?
Det gør mere ondt, når det ikke er holdets skyld; når muligheden for at drømme er taget fra dem.
De havde optjent retten til at blive båret af drømmen, efter at have nået 40 point på basis af overbevisende fodbold.
Denne uafgjort kamp mod Tenerife er snart glemt.
Det blev endnu en kamp, ​​endnu en dag i Liga 2.

Pellicer satte en startopstilling 4-1-4-1
På mål 1. Juan Soriano
18. Matos – 5. Juande – 2. Mejias – 22. Gonzales
23. Escassi
17. Rahmani – 19. Jozabed – 8. Luis Muños ⚽️ – 10. Jairo
20. Caye

Fire udskiftninger i kampen:
70’ Joaquim 🟨, (som hentede et gult kort, to minutter efter) for Jairo og Benkhemassa for Jozabed.
80’ Stefan Scepovic for Caye
86’ Christian for Luis Muños