Malaga FC hjemme mod UD Almeria

Et lokalt Andalusisk opgør som sluttede med en lammende øretæve på 0-3.

Et svagt håb om Playoff led et fælt endeligt med tirsdagens kamp.

Gæsterne tog føringen i det 12′ minut med kampens første chance for mål.
Ramón mistede på midtbanen, og bolden blev grebet af José Carlos Lazo, som spillede Lucas Robertone. Den argentinske midtbanes skud fandt det nederste højre hjørne, hen over hovedet på målmanden. Malaga var ikke slået ud af føringen og Caye Quintana havde et godt forsøg, men over målet.

Umar Sadiq blev taklet af Juande i det 25′ minut. Dommeren dømte først frispark og gav Juande et gult kort, men ændrede dommen efter VAR.

Endnu en gang var Lazo i stand til at finde en slap Malaga-bold, men denne gang lancerede han et langskud, langt uden for feltet, der ikke gav målmanden en chance.

Forud for anden halvdel skiftede Sergio Pellicer Jairo Samperio og Alberto Escassi ind i et forsøg på at vende spillet. Først så det ud til at virke og Samperio var involveret i et par gode træk. I det 53′ minut havde Malaga bolden i nettet gennem Caye, men han blev korrekt dømt offside.

Den gode rytme i Malaga-spillet blev til sidst udslettet og Almeria havde resten af spillet.

I det 77′ forseglede gæsterne deres sejr da Sadiq, den nigerianske angriber, spillede  bolden forbi Dani Barrio, som var kommet godt ud af buret. På dette tidspunkt var Alexander klar og reddede på stregen, men hans skud kunne kun finde Almerias Manu Morlanes. Han spillede Sadiq, som tippede bolden i mål, før Malaga-forsvaret kunne nå tilbage i position.

Pellicer stillede til start: 4-1-4-1 igen.
På mål: 13. Dani Bario
33. Cristo – 5. Juande – 2. Mejias 🟨 – 22. Gonzales
30. Ramon
34. Julio – 8. Louis Muños – 24. Benkhemassa – 11. Joaquin
20. Caye

Udskiftninger, som skrevet:
45’ Escassi for Ramon – Jairo for Julio
72’ Jozabed for Caye – Stefan for Benkhemassa
81’ Lombán for Mejias

Næste kamp ude bliver mod Lugo på søndag kl. 18:15