På denne dejlige søndag, med sol og blå himmel, ville det have været fantastisk at kunne sidde på La Rosaleda og nyde kampen mod Albacete BP, men vi måtte nøjes med en stor TV-skærm på Mombasa overfor Hotel Pyr i Fuengirola. Det har jo også sine fordele; man må jo ikke drikke øl på stadion.

Inden kampen gik snakken naturligvis om lørdagens opgør i Madrid, hvor hjemmeholdet sejrede 2-1 over Barcelona. Et resultat vi godt kunne tænke os at se kl. 15:45, men sådan blev det ikke.
Malaga fik godt nok de to mål, men Albacete fik ingen.

Gæsterne var opsatte på at få point med hjem. De spillede hurtigt og hårdt og selv om dommeren var mild, fik de tre gule kort for deres taklinger.
En god dag for Malaga CF, som fortsætter på 9’ pladsen med 48 point, kun 8 point fra en chance i slutspillet, nu hvor der er 8 kampe tilbage.

I første halvlegs 23’ minut stod Y. Rahmani for det første mål, godt hjulpet af Benítez venstre ben, som lagde bolden ind. Bolden skulle lige rettes til for at passere målmanden.
11 minutter inde i anden halvleg var det Caye der ramte bolden sidst, inden den sad i maskerne bag målmanden, efter et godt oplæg fra Jairo.
Alt i alt en god kamp med et godt resultat, som sendte Malagas spillere hjem med ro i sindet og klar til næste udfordring.

Pellicer valgte følgende til start i sin 4-1-4-1 opstilling:
På mål: 1. Juan Soriano med fire gode redninger.
14. Matos – 4. Lombán – 5. Juande – 28. Alejandro Benitez
23. Escassi
17. Yanis Rahmani ⚽️ – 7. Cristian – 19. Jozabed – 10. Jairo Samperio
20. Caye Quinta ⚽️

Udskiftninger, kun i 2’ halvleg:
73’ 11. Joaquin for Caye – 14. Stefan Scepovic for Y. Rahmani
80’ 30. Ramon for Cristian – 24. Mohamed Benkhemassa for Jozabed
88’ 22. Alexander Gonzalez for Jairo

Næste kamp bliver lørdag d. 17. april kl. 18:15, ude mod UD Las Palmas.