Manolo og Pellicer, ved premieren på ‘Academia de Valores’

Sportsdirektør Manolo Gaspar og træneren for Málaga CF’s førstehold, Sergio Pellicer, var de første inviterede ambassadører i MCF Foundation-projektet sponsoreret af Pinturas Andalucía.
Mødet foregik via ‘Juan Cortés’ presserum på La Rosaleda Stadion, tirsdag eftermiddag og man deltog via zoom, med fokus på MCF Academy ungdomshold. Lederen af ​​ungdomsrækkerne, Sergio Paulo Barbosa ‘Duda’, var også til stede ved en begivenhed koordineret af Lucas Rodríguez og Sebastián Fernández Reyes ‘Basti’, eskorteret af Fernando González, koordinator for Supercapacitad@s Fodboldskole for ‘Fundación del Málaga’ fodboldklub.

Pinturas Andalucía, der var repræsenteret ved dagens begivenhed af sin marketingdirektør Manuel Espiritusanto, vil sponsorere ‘Academy of Values’ i år. Et klubprojekt gennem pionerfonden i fodboldens verden, der søger at give merværdien til fodboldspillere fra Malaguista ungdomsakademi. Overførsel af værdier som kammeratskab, uddannelse, sunde vaner og korrekt brug af sociale netværk, grundlæggende punkter i en fornøjelig og lærerig første dag, der fortsætter over tid med flere oplevelser og blå og hvide ambassadører.

Manuel Espiritusanto udtalte på mødet: ”Det er en ære og fornøjelse at samarbejde i dette projekt, da det er i virksomhedens DNA. Vi skal altid støtte ungdomsholdene. Lige siden Academy og MCF Foundation spurgte os om samarbejde omkring dette projekt, følte vi, at vi måtte vi være involveret, da det falder sammen med vores filosofi og strategi med hensyn til virksomheders sociale ansvar. Disse ambassadørers arbejde er meget vigtigt. ”

Manolo Gaspar takkede Manuel og Pinturas Andalucía for at støtte dette store initiativ. For Málaga CF, ungdomsholdene og samfundet generelt er denne type diskussion så vigtig. Det er vigtigt at være sponsoreret af et så stort firma, der har støttet vores klub i så mange år og giver os muligheden for at være her. Dette er kun starten på et initiativ, som vi vil tage til mange klubber.

Fra Sergio Pellicer lød det: “Det har det været en fornøjelse at se så mange børn lære at lege og være taknemmelig for, at deres forældre er sammen med dem. Vi vil forsøge at bidrage med værdierne gennem vores oplevelser, siden vi startede dette projekt. Jeg er her for at tale om enhver situation og hjælpe på enhver måde jeg kan, vi kan altid lære nyt. Lykke kommer af personlig succes, og det bringer os tættere på vores drømme med hårdt arbejde ”.

I dette tilfælde i løbet af de næste fem uger vil alle holdene i de lavere kategorier af Málaga CF have deres særlige ugentlige session ‘Academia de Valores’.
Vamos, Malaga!

Lørdagens kamp klokken 16:00 på La Rosaleda mod CF Fuenlabrada kan ses på ‘Movistar La Liga’ og har man ikke muligheden, kan den ses på Mombasa overfor Hotel Pyr i Fuengirola.
Med Malaga CF på en 9’ plads med 49 point og modstanderne på 13’ pladsen med 44, burde det være en overkommelig opgave at undgå nederlag, men Malaga CF har kun vundet på hjemmebane i den sidste kamp af tre; de to andre, på udebane i Madrid, blev uafgjorte 0-0.
Efter kampen i søndags havde holdet fridag om mandagen, mens resten af ugen, frem til opgøret på lørdag, har været og er træningsdage.