Så skete det. Malaga CF led nederlag mod Fuenlabrada og må nu konstatere, at slutspillet ligger lige så langt væk som nedrykningen.

Der skal ikke den store matematiker til at regne ud, at Pellicer nu må stræbe efter en forbedring af holdet, således at en oprykning i næste sæson bliver mulig.
Til den tid vil økonomien formodentlig også blive væsentligt forbedret, idet man må antage, at klubben er kommet på andre hænder, inden da.

Håbet sluttede, da Caye Quintana fik afværget et angreb i feltet med hånden og end ikke kunne skjule sin dårlige samvittighed for dommeren. Straffe spark til Fuenlabrada og den alle steds nærværende nummer 10. Randy Nteka fra Paris satte bolden perfekt i højre side i græshøjde. Nteka er 23 år og en 189 cm høj midtbanespiller som kom til klubben i 2017.

Det var også Fuenlabrada der bød på det næste, gode forsøg – et hovedstød fra den lynhurtige Àlex Mula, som Dani Barrio tog, ligesom et godt forsøg fra Garcés blev reddet af målmanden fra Asturien.
Mula har spillet på Malaga’s 1. hold i Liga 1 i sæsonen 2017-2018.

Caye og Scepovic skulle dække pladserne for de sygemeldte Jozabed Sánches, som brækkede venstre hånd under fredagens træning og Benkhemassa som også er skadet, men det virkede ikke helt som det skulle.

Malagas forsvar fungerede ikke rigtigt og gav Fuenlabrada frit spil i meget af kampen. Indskiftede Larrubia, som er et af de største talenter fra Akademiet og en tilbagevenden for Orlando, gjorde desværre heller ikke nogen forskel.

Der var ingen af Malagas spillere der havde en god dag, måske lige undtaget Dani Barrio i buret.
Modstanderne havde dobbelt så mange skud på mål end hjemmeholdet, så en sejr var nok retfærdigt. Fuenlabrada’s rutinerede træner José Luis Oltra var tilfreds med resultatet, som han synes var fortjent mod en, for ham værdig modstander.

“Når modstanderen er overlegen på alle måder, må man ønske dem tillykke” indrømmede Pellicer oprigtigt. Han indrømmede med sportsånd, at Malaga havde været meget ringere en Fuenlabrada. Han lastede ikke spillerne.
“Drengene er kede af det, internt var de meget begejstrede,” svarede Pellicer om holdets humør: Havde vi vundet, havde det skabt illusioner som vi ikke kan opnå. Vi kæmper stadig. Det er en trist dag, fordi vi forsøgte at kæmpe for det, som for 7 måneder siden syntes umuligt.

Pellicer satte startopstillingen 4-4-2 således:

På mål 13. Dani Barrio
18. José Joaquin Matos – 4. David Lombán – 5. Juan de Dios Rivas – 28. Alejandro Benitez
17. Yanis Rahmani 🟨 – 30. Ramón Enriques – 23. Alberto Escassi – 11. Joaquín Muños
20. Caye Quintana – 14. Stefan Scepovic

Indskiftninger:

45’  33. Cristo Romero for Matos – 10. Jairo for Stefan Scepovic, som var i startopstillingen for første gang.
62’    7. Cristian 🟨 for Ramon Enriques
76’  39. David Larrubia for Joaquin Muños
85’    9. Orlando Sá for Y. Rahmani

Nu glæder vi os til, stadig fra en niendeplads med 49 point, at møde RDC Espaniol, som ligger nummer et med 74 point – i Barcelona på næste søndag d. 2. maj kl. 16:00. Hvem ved hvad der kan ske – bolden er rund. ⚽️