Provinsrådet i Malaga arbejder på at blive hovedsponsor for klubben fra næste sæson.

Provinsrådet og Málaga CF har indgået en foreløbig aftale, der skal ende med at sikre et hovedsponsoratet for sæsonerne 21/22 og 22/23.

Den regionskommunale institution indleder en hensigtserklæring om at påtage sig hovedsponsoratet, som er blevet sat i søen sidste fredag formiddag på La Rosaleda’s kontor. Præsidenten for provinsrådet, Francisco Salado, og den juridiske administrator i Malaga CF, José María Muñoz, har underskrevet aftalen.

Aftalen skal til stadighed overholde de almindelige interne procedure for aftaler som er indgået, for at blive officielle, hvilket snart forventes at på plads.

Den juridiske administrator af Málaga CF har forklaret klubmedierne, at han allerede på en pressekonference bad offentlige og private institutioner om at træde op og forpligte sig til sponsorering. “Klubben ligger under et kritisk pres, provinsrådet har reageret på vores opfordring og vi er meget taknemmelige. Alligevel har vi fortsat brug for sponsorer til at deltage i denne nye Malaga CF, som vi alle er en del af”, sagde han.

For sit vedkommende påpegede præsidenten for provinsrådet, Francisco Salado, at: ”Málaga har overlevet mange kriser, og vi vil også overvinde denne. Vi kender alle klubbens evne til at ofre og forbedre, derfor ønsker vi at hjælpe den med at vende tilbage til eliten, til første division, så hurtigt som muligt. Vi ved også, at Málaga CF repræsenterer drømme og illusioner hos tusinder af børn i Malaga-provinsen. For dem, som for alle andre fans”.

På denne måde giver provinsrådet et vigtigt økonomisk løft til Málaga CF, der hjælper med at garantere klubbers nærmeste fremtid.

På søndag d. 2. maj kl. 16:00 gælder det så udekampen mod topholdet i Liga 2 – RDC Espanyol de Barcelona.
Da Malaga CF, lidt tilbage i tiden, spillede udekamp, mod det års tophold, Cadiz – kom de hjem med en sejr. Alt kan ske, men opgaven er da til at få øje på. Espanyol spiller for at vinde, – hver gang – og det kan ses på pointtavlen.
Malaga CF har altid haft ry for at være sammensat af spillere, som kan møde den stærkeste modstander, uden at lade sig imponere og mange hold før Cadiz har måttet sande, at hver kamp skal vindes individuelt. Det er ikke altid nok at stille med andet-holdet, selv om modstanderen halter 25 point bagud.
Drengene fra Andalucien skal nok få kærligheden at føle, når de løber ind på græsset i Barcelona. Jeg ser kampen på Mombasa, overfor Hotel Pyr.