Der var ikke meget underholdning at komme efter. Første halvleg bød dog på gode chancer for mål til begge hold, men uden at forstyrre de to nuller på måltavlen.

Malagas målmand Dani Barrio, som tidligere har spillet for Oviedo, lavede en flot redning på første halvlegs eneste skud på mål fra Soriano og 61’ minutter skulle der spilles for at producere et kanonmål fra hjemmeholdets Lucas, som blev kampens eneste. Målmanden havde ikke en chance mod den høje bold, der ramte nettet bag overliggeren. De tre point blev hos hjemmeholdet, som derved opnåede 50 point, ligesom Malaga.
Det flyttede Malaga til en 14’plads og Oviedo til en 10’plads og efterlod således 5 hold på 50 point.

I afslutningen af kampen gik Malagas målmand med frem for at hjælpe til med en udligning, men et mål blev det ikke til, så de tre point blev i Asturien.

Inden kampen afholdt Malagas træner Sergio Pellicer et pressemøde om sin fremtid i Malaga. Det så ud til, at han ville fortsætte sit arbejde med holdet, men i de sidste par uger har stemningen ændret sig og Pellicer har annonceret sin afgang.

Hjertet ligger hvor det ligger, hos Malaga CF, men hovedet vil noget andet og jeg har taget den sværeste beslutning af dem alle. Når man har gjort alt hvad man kan og det ikke er tilstrækkeligt, må man sige stop og gå til side.
Han takkede alle som han har arbejdet sammen med i tiden der er gået, både dem med navne og dem der bare ikke kan undværes.
“Min datter har spurgt mig, om jeg nu har tænkt mig godt om, inden jeg tog beslutningen” sagde han og takkede igen alle spillere og fans som troede på ham. “I har ikke gjort noget forkert; det er min egen, personlige beslutning”.

Med Pellicer’s ord, skal I vide, at Malaga CF fortsætter kampen til sæsonen er forbi og henter alle de point der kan opnås – og han følger dem hele vejen.
Det sidste stykke af vejen bliver dog nok lidt ujævnt, da de tre modstandere der er tilbage er Leganés og Girona der sigter efter at rykke op og Castellón der prøver at undgå at rykke ned, men alt kan jo ske.

Næste gang er nu på torsdag kl. 19:00 på La Rosaleda – på TV igen.

Pellicer stillede holdet 4-1-4-1 som følger:
På mål: 13. Dani Barrio
33. Cristo🟨 – 4. Lombán – 5. Juande – 26. Ismael
23. Escassi
10. Jairo – 7. Cristian – 35. Guerrero🟨 – 11. Joaquín🟨
17. Y. Rahmani

Udskiftninger undervejs:
64’  20. Caye for Y. Rahmani –  35. Jozabed for Guerrero
71’  14. Stefan for Jairo
79’. 22. Gonzales🟨 for Ismael – 39. Larrubia for Cristian

Oviedo høstede fem gule kort i kampen.