Pellicer har absolut ikke noget at bebrejde sine spillere for deres indsats torsdag aften mod Girona.
Efter udvisning af Mejías, som netop havde rejst sig fra skadesbænken, godt 15 minutter inde i kampen, er opgaven absolut ikke lettere når man er ti mod elleve i næsten hele kampen. Træneren kan end ikke bebrejde Mejias for det røde kort, da han også selv fik et sådant, hvilket han dog ikke mente var retfærdigt.

Holdet gjorde en kæmpe indsats for et resultat, som de absolut kunne være bekendt. Måske lidt sørgeligt for Girona’s besætning, at sejren ikke blev større.
Flot spil, godt forsvar og når muligheden bød sig, gode forsøg på at ændre stillingen til Malagas fordel.
De havde fortjent mindst et enkelt point for deres indsats.

Med Soriano tilbage på holdet – han afværgede to mål – og Juande i topform, som dagens bedste spiller, kan det kun inspirere til at yde det bedste og alle gjorde hvad de kunne. Cristian havde også en af sine gode dage og var tæt på at score mere end en gang. Yanis Rahmani kom også godt fra start og Scepovic stod for et godt skud på mål i starten af kampen. Det var absolut ikke viljen der manglede.

Pellicer satte følgende startopstilling til 4-1-4-1.

På mål 1. Juan Soriano
18. José Joaquín Matos🟨 – 5. Juan de Dios Rivas – 2. Josua Mejías🟥 – 26. Ismael Casas
23. Alberto Escassi🟨
17. Yanis Rahmani – 7. Cristian Rodríguez🟨 – 19. Jozabed – 10. Jairo Samperio🟨
14. Stefan Scepovic

Udskiftninger undervejs:
63’  34. Julio Martínez for  Stefan Scepovic – 4. David Lombán for Jozabed
74’  11. Joaquín Muñoz🟨 for Jairo Samperio
85’  45. Loren Zúñiga for Ismael Casas

Der bliver gættet meget om hvem der skal afløse Pellicer som træner for Malaga i næste sæson og det lader til, at manden er fundet.
José Alberto López fra Asturien, som i dag fylder 39 år er spidskandidat til posten og nok det tætteste man kan komme på Pellicer.
Han har tidligere i denne sæson trænet i Sporting de Gijón, Mirandés, samt ungdomshold i blandt andet Sevilla, Espanyol og Real Sociedad.
Manolo Gaspar har en opgave, som López måske kan løse.

Nu er det så næste og næstsidste kamp i sæsonen, allerede på mandag kl. 21:00, ude mod CD Leganés, som har 67 point når de kommer. Nok til slutspil men ingen chancer for direkte oprykning. Måske de sparer på kræfterne til slutspillet. Vi får se.

Kampen vises på Mombasa i Fuengirola.