Opgøret mod CD Leganés på udebane blev en lidt for stor mundfuld for et ellers velspillende hold.
Det så længe ud som om at holdet skulle komme hjem med et enkelt point, men drømmen brast i kampens 88’ minut, da Rober Ibañes, efter 22 minutter på banen, scorede kampens eneste mål.
Første halvleg var for Malaga bedst men det så ud til at der manglede kondition i dele af anden halvleg.

Holdet rejste til Leganés i går aftes for at spille den næstsidste kamp i sæsonen med kun 11 spillere på professionelle kontrakter. Rækkerne er fyldt op med ungdomsspillere og de skadede spillere, Caye Quintana, Luis Muñoz og Alberto Escassi er blevet støvet af, for at se om de kan komme i kamp, hvis det skulle blive nødvendigt.
Det kunne have været fantastisk at komme hjem med tre point fra Leganés, men forholdene var ikke i orden til så stor en opgave.
Malaga er jo ikke de eneste med skadede spillere; således kom vi ikke til at se den tidligere angriber fra Malaga CF, Borja Bastón, som nu spiller i Leganés.

Kommentatorerne på spansk TV var under hele kampen enige om, at Malaga styrede det meste af kampen, til trods for at Leganés var lynhurtige i deres contra.
Malagas målmand, Juan Soriano pillede brodden ud af alle forsøg på at score og blev således et af kampens vigtigste kort.
Spændende at Malaga slutter kampen af med to af de helt unge spillere på banen. Akademiet har altid leveret gode spillere og den moral der er under træningen giver åbenbart pote.

Pellicer var naturligvis ikke tilfreds med resultatet, idet han følte at spillerne havde ydet nok til at få en belønning med hjem, men sådan blev det ikke. Slutningen af sæsonen har været plaget af nederlag og det har naturligvis ikke styrket den ellers høje kampmoral.

Der kunne have været mål til Malaga allerede i starten af kampen, da Rahmani og Jozabed, med flot boldarbejde var tæt på at score i et højt spilletempo, men hastigheden gik ned og Leganés fik lidt mere styr på spillet.
Der var mange gode chancer i første halvleg, som gik i opløsning inden de nåede at blive rigtigt farlige.

I anden halvleg kom så Luis Muñoz på banen, sammen med den unge Loren Zúñiga og fik en halv times spilletid, men det var stadig Soriano, som klarede at holde målet rent, der gjorde den største indsats.

Pellicer stillede holdet til start i en 4-1-4-1 opstilling, med
  1.  Juan Soriano på mål
18. Matos – 4. Lombán – 5. Juande🟨 – 22. Gonzales
23. Escassi🟨
17. Y. Rahmani – 10. Jairo – 19. Jozabed – 11. Joaquin
14. Stefan

Undervejs blev der skiftet ud:
58’    8. Luis Muñoz for Joaquin – 45. Loren Zúñiga for Stefan
80’  20. Caye for Jairo – 15. Guerrero for Jozabed
90’  46. Haitam for Gonzales

Blev “På Bænken”:
33. Cristo
39. Larrubia
42. D. Strindholm
13. Dani Barrio
26. Ismael
32. Quintana
47. Andrés

Inden kampen blev der afholdt et minuts stilhed for sportsdirektøren i Real Oviedo, Francesc Arnau Grabalosa, som døde d. 21. maj, kun 46 år gammel. Malaga spillede med sorte sørgebind af samme grund.

Francesc Arnau startede sin fodboldkarriere i FC Barcelona i sæsonen 1994 – 1995 hvor han spillede  frem til 2001, – fra 1998 i La Liga, samme år som Barca vandt mesterskabet.
Francesc Arnau spillede på U21 holdet for Spanien samme år og var derfor også med til at vinde Europacuppen og blev i øvrigt udnævnt til Cuppens bedste spiller det år.
I 2001 blev han solgt til Malaga CF for 2.000.000 €. Det blev til 10 år i Malaga med 137 kampe for klubben, hvorefter han i 2011 sluttede sin professionelle kariere.
Francesc Arnau fortsatte som Sportsdirektør og sluttede som sådan i Real Oviedo.
Han blev begravet i går klokken 12 i Girona.