I går blev det vedtaget, at La Rosaleda kan modtage det sædvanlige antal tilskuere til næste sæson, som før Pandemien. Det vil nok sige, at der bliver fuldt stadion fra første kamp.
Jeg er overbevist om, at der ikke bliver en ledig plads den dag, uanset hvem vi skal spille imod.

Det har været et par travle uger, med nye forhindringer, som jeg kunne have ønsket mig varslet lidt tidligere. Livet er jo dog andet end foreningsarbejde, som når det er frivilligt, gerne måtte være sjovt og givende.

Om kort tid skal antallet af sæsonkort besluttes, så hvis du ved at du fremover vil have et sådant, er det nu du skal bestille det. Første år koster 350€ og efterfølgende år kun 150€ ved gentegning – for alle 21 hjemmekampe.
Send mig en mail og dit ønske skal blive opfyldt…

…de af jer som har sæsonkort fra sidste sæson, hvor de ikke blev brugt, er automatisk tilmeldt ordningen og skal derfor ikke betale for kortet i næste sæson.

For ikke at skulle skrive “gamle” nyheder” og bringe mere forvirring end godt er, har jeg prøvet, med de positive briller på, at kigge på de spillere, som lige nu og her kommer til at spille for Malaga CF, når sæsonen starter.

Jeg ved endnu ikke hvornår det bliver, da kampprogrammet ikke er offentliggjort, men når jeg ved det, ved I det, kort efter.

Som det ser ud lige nu – og det kan ændre sig hen over sommeren – er de sikre spillere i næste sæson fremstillet her under.

Målmænd

13. Daniel Barrio Álvarez

Målmand fra Asturien, med stor erfaring. Uddannet i Sporting de Gijón og derefter også gennem Real Oviedos rækker allerede i seniorfasen. Han konsoliderede sin karriere i Melilla og var den ubestridte starter i CD Numancia i LaLiga SmartBank i 2019/20. Han ankom fri fra Soria-holdet med en kontrakt, der strækker sig indtil sæsonen 2021/22.

29. Gonzalo Alejandro Crettaz

En elastisk målmand, der fylder målet godt og har gode reflekser mellem stængerne.
Han er en del af generationen af ​​fodboldspillere, der førte San Félix til semifinalen i Copa del Rey for ynglinge (sæsonen 2017/18). Efter at have spillet for Juvenil ‘A’ det følgende år, konkurrerer han om at fortsætte for at få erfaring hos Atlético Malagueño og debuterede på førsteholdet i 2019/20 sæsonen. Hans debut i Malaga var i november 2019 mod AD Alcorcón og hans kontrakt løber indtil 2023.

Forsvar

Javier Jiménez Moreno

Kraftig, fighter og hurtig venstrefods kantspiller fra Jaén, der efter en træningsperiode i Villarreal CF ungdomsakademi tilhørte Atlético Malagueño i sæsonen 2016/17. Derefter akkumulerede han erfaring og et stort antal kampe takket være hans regelmæssighed i bronze- og sølvafdelingerne i spansk fodbold. Han kommer til Malaga CF fra CD Mirandés på en lejekontrakt, der slutter i juni 2023.

4. David Rodríguez Lombán

Erfaren forsvarsspiller, trænet i Real Oviedo i Asturien, med omfattende erfaring i adskillige nationale hold. International i lavere kategorier med Spanien. Indtil han ankom til klubben samlede han i alt 274 kampe (16 mål) i First, Second og Cup på ti sæsoner. Hans forhold til Málaga CF strækker sig indtil sæsonen 2021/22 slutter.

5. Juan de Dios Rivas Margalef

Effektiv midtbanespiller, hvis træning blev udviklet i akademiet. Efter adskillige år på et godt niveau i de nedre divisioner, medlem af en stor gruppe af unge spillere fra Spanien (2016/17), konsoliderede han sig i Malagueño (2018/19) og stod ud med MCF i LaLiga SmartBank 2019/20. Hans kontrakt med klubben løber til og med 2022/23.

21. Ivan Calero Ruiz

Højrebenet angribende forsvarsspiller, der blev trænet i Atlético de Madrid og Real Madrid. Han samlede erfaring i lande som England og Holland, men vendte tilbage til Spanien i 2017/18 til Elche i La Liga Smartbank. Han havde debut i Malaga CF d. 13. september 2020 mod CD Tenerife og har kontrakt indtil sæsonen 22/23. 
Federal orlov på grund af langvarig skade.

22. Alexander David González Sibulo

Kraftig international højrebenet forsvarsspiller på det venezuelanske landshold.
Mellem 2012 og 2015 spillede han for forskellige hold i den schweiziske liga inden han ankom til Spanien, hvor han opnåede oprykning til LaLiga Santander med SD Huesca (2017/18). Også i La Liga Smartbank optrådte han på et godt niveau i Elche og Mirandés. Hans kontraktforhold kører indtil udgangen af ​​21/22.

26. Ismael Casas Casado

Kraftig og effektiv fighter fra Jaén, der virker godt som højre back eller højre midtbane forsvarsspiller. Er regelmæssigt international i de laveste hold i Spanien. Hans fantastiske 2017/18 sæson på CD San ​​Félix skaffede ham til Malagueño i 2018/19 sæsonen i Segunda B. Han debuterede på førsteholdet i 2019/20 og har fast forhold til Málaga CF indtil 2023.

28. Alejandro Benitez Palomero

En højre bak fra La Cala de Mijas, dannet i MCF Academy, og klatrede op ad trinene for at konsolidere sig i Youth ‘A’, som vandt ligamesterskabet i 2017/18. Han spillede i gruppe IV i Segunda B med (2018/19) og debuterede med Málaga CF i LaLiga SmartBank i 20/21. Hans kontrakt i Málaga CF slutter den 21/22 med mulighed for endnu et år.

33. Cristo Jesús Romero Gómez

En fin og teknisk venstrebenet kantspiller fra Cadiz. Et fremragende medlem af San Félix, der blændede i 2017/18 sæsonen i Division of Honor og Youth King’s Cup. Hans kvaliteter gav ham plads i Atlético Malagueño og han var en del af det daglige liv på førsteholdet, der debuterede i LaLiga SmartBank 19/20. Hans kontrakt med Málaga CF løber indtil sæsonen 2022/23.

47. Andrés Carlos Caro Serrano

En talentfuld centerback, der kom til La Academia fra CD Rincón, da han var ung. Hans fodboldevne gjorde det muligt for ham at udvikle sig enormt i 20/21 sæsonen, hvor han, der tilhørte Juvenile ‘B’ i National League, blev en permanent spiller i Juvenile ‘A’, han spillede med Malagueño i tredje og fik sin debut med Málaga CF’s første hold i LaLiga SmartBank.

Midtbane

8. José Luis Muñoz León

Teknisk og meget alsidig, da han kan spille på hele banen. Han havde sit første holddebut for Atlético Malageño i LaLiga 2016/17 og spillede, udlånt til Lugo og Córdoba i anden division mellem 2017 og 2019. Hans kontraktforhold med Malaga CF løber indtil udgangen af ​​2021/22.

10. Jairo Samperio Bustara

Wing i begge sider, født i Cantabrien og skolet i Real Racing Club. Har spillet spansk international i lavere kategorier. I 2013/14 sæsonen underskrev han kontrakt med Sevilla FC og vandt UEFA Europa League med Hispanics. Han spillede også i Las Palmas og på det tyske hold Mainz 05 og det historiske Hamburg. Hans kontrakt med Málaga CF, kører indtil sæsonen 21/22.

19. Jozabed Sánchez Ruiz

En talentfuld midtbanespiller fra Sevilla FC.
I løbet af seks år samlede han mere end hundrede kampe i eliten i Rayo Vallecano og RC Celta de Vigo, klubben, som han tilhørte, indtil sommeren 2021.
I 20/21 begyndte han et forhold til Málaga CF som slutter i 2023 med mulighed for endnu et års kontrakt.

23. Alberto Escassi Oliva

Central eller defensiv, effektiv og med et mål indenfor synsvidde, især fra dødbold. I en alder af 16 forlod han Malaga CF, og siden sæsonen 2011/12 har han spillet i La Liga SmartBank på flere hold med regelmæssighed og solvens. Han vendte tilbage til “Blancos y Azules” uden overførsel fra CD Numancia, på kontrakt frem til sæsonen 22/23.

24. Mohammed Benkhemassa

Midtbanespiller fra Algeriet, der har udviklet sin seniorkarriere i algerisk fodbold hos USM Alger, en klub, som han vandt to nationale ligatitler med.
Han har været international i de lavere kategorier i sit oprindelsesland, også som senior.
Hans kontraktforhold med Málaga CF strækker sig indtil 2021/22.

30. Ramón Enriquez Rodríguez

Midtbanespiller, født i Granada, med stor evne til at generere fodbold og hjælpe sine holdkammerater. En af løfterne fra MCF Academy, der har nået internationalitet i de lavere kategorier i Spanien.
Han debuterede i Segunda B i 18/19 og på førsteholdet i LaLiga SmartBank 19/20. hans kontraktlige forhold til klubben løber indtil 2024.

31. Hicham Boussefiane

Lynhurtig kantspiller, dribler og målscorer, der let kan tilpasses begge sider med et godt højreben.
Han kommer fra det marokkanske Mohamed VI-akademi og har været international i lavere kategorier med sit hjemland. Han har været fast på førsteholdet siden begyndelsen af ​​sæsonen 2018/19, og hans kontrakt løber indtil slutningen af ​​sæsonen 2021/22.

35. Sergio Guerrero Romero

Alsidig spiller, der arbejder godt i midten af ​​marken. Efter flere år i La Academia MCF’s lavere hold blev han udlånt 18/19 sæsonen til El Palo i tredje division. Han vender tilbage til Malagueño, allerede som kaptajn, i sæsonen 19/20. Og i 20/21 debuterede han i LaLiga SmartBank på førsteholdet.

39. David Larrubia Romano

Et af produkterne fra La Academia Malaga CF, hvor han har spillet siden han var ung.
Han er 19 år og født i Malaga. En talentfuld og teknisk dygtig med sin venstre fod. Til gengæld bliver han regelmæssigt indkaldt til de lavere hold i ‘La Roja’. Han tilhører Juvenil ‘A’, debuterede i 3. division med Malagueño (19/20) og i LaLiga SmartBank med Málaga CF (20/21). Hans kontrakt løber indtil 2023.

43. Juan Cruz Diaz Espósito

Venstrebenet offensiv midtbanespiller fra Argentina, der normalt indtager den rigtige profil for angrebet. Talentfuld, teknisk og stilren i bunden af ​​Málaga CF siden 2010.
I sæsonen 2017/18 havde han som ungdomsspiller minutter på førsteholdet og debuterede i en alder af 18 år i La Liga mod Getafe.

12. Pablo Alejandro Chavarría

Alsidig angrebsspiller, der er i stand til at spille både foran angrebet og i begge sider. Startede i Belgrano de Córdoba. Han emigrerede fra Argentina og spillede i to forskellige faser i europæisk fodbold, først i Belgien og senere i Frankrig. Efter at have spillet i La Liga med Mallorca, kom han fri til Málaga CF. Hans kontrakt slutter ved udgangen af ​ 2022/23.
På orlov grundet langvarig skade

Angreb

34. Julio Martínez Cortés

Født i Valencia. Debuterede i 2. division i Malaga i 2019 på udebane mod Extremadura UD
En angriber med et godt højreben og en fornemmelse for målchancer, udførte en bemærkelsesværdig 19/20 i tredje division. På kontrakt indtil 2022.

45. Lorenzo Zúñiga Owono

Født på Fuerteventura, men trænet på La Academia fra han var helt ung. Søn af den tidligere Malagaspiller Zúñiga.
Hans succes har fået ham til at udvikle sig hurtigt i alle kategorier og han har scoret et stort antal mål.
I sæsonen 20/21 debuterede han på førsteholdet. Hans kontrakt med Malaga CF løber indtil 2024.

46. Haitam Abaida El Achhab

En meget dygtig venstre-benet kantspiller. Marokkansk, men født i Barcelona, hvor han afsluttede en stor del af sin uddannelse som fodboldspiller i FC Barcelona.
I 2017 ankom han til La Academia og skred hurtigt frem, og stadig i ungdomsalderen debuterede han med Málaga CFs førstehold. På kontrakt indtil 2024.

På gensyn på lægterne

Med venlig hilsen / Cordialmente
John Peter Sørensen