Paulino de la Fuente, fra Santander, har skrevet fri kontrakt med Malaga CF for to år. Han kommer på en fri kontrakt fra Logrones. Paulino startede i topfodbold som sekstenårig i Inter Milano, hvor han spillede i to år. Derefter kom han tilbage til Spanien og spillede for Atletico Madrid på akademiet og derfra til Alavés i 2017, hvor han nåede at spille i La Liga i sæsonen 2019/20. Sidste sæson var i Logrones hvor han spillede 31 kampe i La Liga Smart Bank.

Vi har her en spiller, meget lig Cristian, en meget teknisk midtbanespiller, der kan spille på fløjene. Faktisk har han denne sidste sæson hos Logroñés, skillet både med sit stærke venstreben, men har også været udfordret på højrebenet og på midtbanen.

I træner José Alberto López ‘s planer er det tilsat få øje på, hvordan figuren af Paulino passer, omend som en spiller med et kreativt snit og mindre dybde på siderne eller som en af ​​de kreative mænd midt i marken. “Talentfuld og kreativ offensiv fodboldspiller”, siges der.