Malaga CF har ikke afsløre identiteten på de tre spillere, der siden sidste uge blev henvist til at blive i deres hjem og bekræftedes fraværende til træningen i går, mandag d. 12 juli. Ligeledes, af samme grund, måtte både nyansatte Paulino de la Fuente som målmand Gonzalo blive hjemme. Der er ingen meddelelser om hvor længe karantænen varer.

Endnu en ny spiller på holdet.

Ismael Gutiérrez forstærker Malagas midtbane med ungdom, kraft og alsidighed.
Midtbanespilleren kommer til Malaga på lån med mulighed for køb. Han vil spille i næste sæson 21/22 og således besætte sin plads på holdet.

Ismael Gutiérrez Montilla, der er født d. 8/7/2000 i Los Palacios y Villafranca, Sevilla, er en stærk midtbanespiller med fremragende fornemmelse for spillet og en god evne som playmaker.

Sin ungdom til trods er Ismael allerede debuteret i La Liga Santander med Real Betis, mod CA Osasuna den 20.9.2019, hvor han har trænet tidligere.
Efter at have spillet på førsteholdet Deportivo Alavés og Ungdomsholdet i Atlético de Madrid ankom han til Málaga CF på lån herfra.

Den unge midtbanespiller har valgt Malaga CF til at markere sig i professionel fodbold og vise det spil, der har gjort ham til et benchmark i andalusisk fodbold for hans generation.
Velkommen, Ismael, her får du muligheden for at skabe dit navn.

Malagas første kamp i den nye sæson er nu fastlagt til mandag d. 16. august kl. 20:00 på La Rosaleda mod Mirandés.

Kortholdere bedes melde sig til kampen som vanligt, senest tirsdag før kampdag.

kontakt@malagasupport.dk

Medlemmer af La Peña de Dinamarca og gæster kan bestille billetter samme sted.
Prisen for denne kamp er 35 € – medlemmer får 10 € i rabat (og medlemskab, som kan købes samtidigt, koster 40 € pr. Kalenderår.)

Som medlem kan man blive abonnent på et årskort for 350 € for en sæson som dækker personlig deltagelse til samtlige hjemmekampe. (21 kampe i La Liga SmartBank)

Vi arrangerer naturligvis en bus fra Los Boliches, Fuengirola til stadion og retur for en pris på 10 € pr. person. Plads i bussen skal reserveres samtidigt med tilmeldingen.