Den alsidige angriber Brandon Thomas ankommer gratis til Malaga og underskriver kontrakt for en sæson, der kan udvides til yderligere to.

Brandon Thomas, der er født d. 2. april 1995 på Mallorca er en hurtig, dynamisk og effektiv offensiv spiller. Hans personlighed og talent har gjort ham til en af ​​LaLiga SmartBanks førende spillere, da han var 26 år gammel.

På trods af sin ungdom har han spillet 123 ungdoms-kampe på RCD Mallorca – hvor han debuterede som 17 årig – CA Osasuna – hvor han var afgørende i oprykning til LaLiga Santander – Girona FC og CD Leganés. Ni i første division med holdene Balearic og Navarrese og elleve i Ligue 1 med Stade Rennais FC.

Den karismatiske spiller er kommet til Málaga CF efter at have forladt CA Osasuna. Beskeden var enkel: Tilmeld dig en sæson med muligheden for at udvide dit engagement i to år mere.

Brandon, du har valgt.
Velkommen hertil