Málaga CF forstærker sin venstre side med Braian Ezequiel Cufré, en argentinsk spiller som kommer til Malaga fra RCD Mallorca. Hans kontrakt, som uden en købsoption, dækker kun sæsonen 2021/22.

Braian Ezequiel Cufré, født i Mar del Plata, Argentina i 1996, kom efter ungdomsakademiet  til Real Sociedad på reserveholdet og skal supplere venstrebackpositionen sammen med det første nye ansigt i Málaga 21/22, Javi Jiménez.

Han blev trænet på ungdomsholdet i den prestigefyldte Club Atlético Vélez Sarsfield i Argentina. Mellem 2015 og 2020 var han medlem af Buenos Aires første hold i Liniers – kvarteret.

I sidste sæson 2020/21 tog Cufré springet til spansk fodbold ved at skrive kontrakt med RCD Mallorca. Han deltog der i den strålende oprykning fra LaLiga SmartBank til LaLiga Santander, ved der at spille 29 kampe i LaLiga SmartBank. I Copa del Rey spillede han til gengæld 2 kampe mere; i alt 31 med det baleariske hold.

Hans profil, offensiv, ung, opfindsom og konkurrencedygtig, passer perfekt til Malagas profil.

Velkommen til Málaga Club de Fútbol, ​​Braian!