Ude godt, – men hjemme bedst – Antoñín er tilbage i Malaga CF

Forwarden, skabt i akademiet i Malaga CF vender tilbage til låns i et år fra Granada CF og slutter sig straks til holdet.

Antonio Cortés Heredia, med kælenavnet ‘Antoñín’, er født d. 16. april 2000.
Han er en aggressiv angrebsspiller med stor bredde i sit spil og han kan spille fra flere positioner. Han er lynhurtig, kvik og målfarlig, – præcis hvad der mangler på et nyt hold.

Antoñín kom til akademiet i Malaga CF d. 26. februar 2018 som ganske ung og debuterede på førsteholdet d. 29.9.2019 mod Albacete BP på Carlos Belmonte.
I sæsonen 2019/20 spillede han ikke mindre end 22 kampe i LaLiga SmartBank og scorede her fire mål.

Da ungdomsholdet blev trukket over til Granada CF, i en operation af vital økonomisk betydning for Málaga CF, har Antoñín deltaget i otte kampe i La Liga Santander og yderligere 27 anden divisionskampe udlånt til Rayo Vallecano i Madrid og scorede et og seks mål i perioden. Derudover debuterede han med det spanske U21 -hold den 3. september mod Nord-Makedonien.

Antoñín er modnet betydeligt som spiller siden sidst. I dag vender han hjem for at fortsætte med at modnes – og der findes ikke noget bedre sted end i Malaga.
Velkommen tilbage, Antonio. Måske ses vi på søndag.

Malaga CF’s anden kamp i sæsonen, ude mod UD Ibiza, der ligesom Malaga CF kom hjem fra første runde med et enkelt point mod Zaragoza; en eftermiddagskamp klokken 17:00 som desværre kun kan ses på Movistar LaLiga. Jeg er dog overbevist om, at en bar i din nærhed viser kampen.
Klubben hører til de yngste. Den blev oprettet i 2015 og har på Estadi Municipal de Can Misses en kapacitet på 4.500 pladser.

Skal der nævnes et par spillere:

15. Javi Lara, en 35 årig central midtbanespiller fra Montoro i Spanien, som i sidste sæson spillede 25 kampe for holdet i Segunda B.

17. Sergio Castel Martinez på 26 år er angriber på holdet og scorede i sidste sæson 7 mål i 21 kampe.