Den unge højreback slutter sig til holdet til låns fra RCD Espanyol.

Víctor Gómez Perea er født d. 1. april 2000 i Olesa de Montserrat, Barcelona. Han er en intelligent forsvarsspiller, der spiller højreback. Hans hurtighed og kvalitet gør ham til en lovende spiller, der yder effektivitet i forsvar og angreb.

Víctor trænede i ungdomsrækkerne i Espanyol, indtil han debuterede den 20. oktober 2019 mod Villarreal CF. I løbet af sæsonen 2019/20 spillede han 18 divisionskampe med RCD Espanyol’s førstehold (LaLiga Santander). Den følgende sæson blev han udlånt til CD Mirandés, hvor han deltog i 38 ud af 42 kampe i anden division (LaLiga SmartBank).

Den unge spiller er ved at blive et benchmark i sin generation på grund af hans meteoriske vækst og hans allerede beviste professionalisme.

Víctor ankommer til Málaga for at kæmpe sammen med MCF.

Velkommen, siger vi til Víctor Gomez.