Efter at have været bagud 2-0, kom Malaga i gang og hentede uafgjort.

Luis Muñoz og Roberto reddede dagen med hvert sit mål på øen.

Efter at have spillet en halvleg og 15 minutter uden nævneværdig indsats, stort set en kopi af den første kamp mod Mirandés, vendte rollerne og målene til Malaga dukkede op.
I det store hele dominerede hjemmeholdet næsten hele kampen og opnåede at komme til 2-0 før Malaga vågnede, blandt andet ved en væsentlig indsats fra de mange unge spillere fra Akademiet.

Malaga skiftede spillestil og Luis Muñoz blev sluppet løs på banen. Senere er Robertos rolle en vigtig brik i samspillet og han evner at udligne til en heroisk 2-2 Haitam, der ikke kunne spille særligt godt i Marbella, er brudt igennem og man ser på ham med de samme briller som Kevin. Det ville være uretfærdigt ikke at nævne Jairos intelligens som en grundlæggende del af kampen.

Træner José Alberto satte næsten samme hold til start, med den ændring af at sætte Antoñín på i stedet for ungdomsholdets Roberto. Ideen var i princippet at spille som sidste mandag, men trykket var ikke så voldsomt som mod Mirandés.

Ibiza havde dog andre planer. De tog ingen chancer, undgik at miste bolden og gik konsekvent mod Malagas svage punkter. Det var Kevin, der udnyttede et godt kollektivt angreb og nærmede sig en målchance, men han løb ind i Germán som, meget vellykket fik frustreret den første chance for at score for den unge mand fra Malaga.

Balearerne fortsatte med at sætte tempoet og udnyttede en dårlig defensiv balance til 1-0.

I resten af ​​første halvleg eksisterede Málaga praktisk talt ikke. Der var et enkelt optrin fra Kevin, og det var det. Brandon var tæt på et godt oplæg, men fandt ikke en medspiller.

Ibiza vaklede aldrig. De fulgte deres egen stil og scorede et kæmpe mål, begået af den inspirerede Bogusz. Fløjspilleren udfordrede Ismael, skar ham væk med fin præcision for at give sig selv et skud der efterlod målmanden Dani Barrio uden en chance. Men Málaga nægtede at give op. Holdet anlagde et angreb, som Luis Muñoz udførte, dukkede op ud af ingenting og viste hvad han kan, alene.

Málaga havde de tre point inden for rækkevidde i det 95. minut ved et hovedstød fra Juande, som gik til hjørne. Dani Barrio endte med at foretage et mirakuløst skud, hvor alles øjne så et mål. Det blev dog ved 2-2 og det er sikkert et godt resultat for Malaga.

Juande udtalte efter kampen:
”Det var svært for os at komme ind i kampen fra start, man kunne tydeligt se hvem der havde hjemmebane. Vi reagerede i anden halvleg med entusiasme og skarphed. Det er den linje, vi skal følge, som vi spillede i de sidste minutter ”, sagde den hjemmefødte midterforsvarer. “Vi genopbyggede os selv efter de to mål og kunne endda have taget føringen”, fortsatte han.

I 95’ minut kunne Juande have scoret 2-3. “Det er en skam. Jeg forventede ikke bolden fra Braian (Cufré), jeg rørte den lidt, og den endte med at ramme stolpen ”, sagde han.

Næste fredag ses sæsonens anden hjemmekamp på La Rosaleda. “Vi er fast besluttede på at vinde vores første sejr foran vores fans. De fortjener det for den støtte, de har vist os gennem årene”, sagde forsvarsspilleren.

José Alberto satte følgende hold til start:

1. Dani Barrio på mål
20. Ismael – 17. Peybernes (🟨 38’) – 5. Juande – 3. J. Jiménez
7. Paulino (🟨 88’) – 8. Luis Muños (⚽️ 63’) – 23. Escassi – 37. Kevin
9. Brandon – 15. Cortés Heredia

Udskiftninger undervejs:

64’ → 39. Roberto (⚽️ 87’) / Kevin ← – → 16. Genaro / ← Paulino
65’ → 10. Jairo / Antonin ←
70’ → 24. Cufré / J. Jiménez ←
81’. → 34. Haitam / Luis Muños ←

De næste kampe:
Málaga CF vs AD Alcorcón fredag d. 27. august kl. 22:00
UD Almería vs Málaga CF lørdag d. 4. September kl. 21:00
Málaga CF vs Girona FC – endnu ikke fastsat tidspunkt.