Almeria’s målmand er ikke let at narre – og da slet ikke når han har en barriere på 9 mand stående, klar til at afværge ethvert angreb. Han leverede 6 redninger.
Selv efter en udvisning af Ivan Martos fra Almeria, måtte José Alberto sande, at Almeria var en smule hurtigere, en smule smartere og en smule heldigere, mod et ellers godt spillende mandskab fra Malaga.

Første halvleg var en sand fornøjelse; et hurtigt og præcist spil fra begge sider med flere gode chancer, men det blev ikke til mål. En meget flot redning af Malagas målmand 42 minutter inde. Malaga spillede her fuldt op til Almeria.

Blot et minut inde i anden halvleg scorede Almeria’s 24 årige forsvarsspiller det andet gule kort og fik derfor sin fortjente udvisning.

Anderledes effektiv var den jævnaldrende, 192 cm høje Sadiq, da han i det 51’ minut, på et indlæg fra venstre fløj, satte bolden forbi Danni Barrio med et perfekt hovedstød og satte 1-0 på tavlen.
I det afsluttende øjeblik fik han tromlet en forsvarende Juande i græsset.
Somme ville nok gerne have set et frispark; Juande var en af dem.

7 minutter senere, efter et frispark af Curro, også på et hovedstød, efter en redning af Dani, som skabte almindelig forvirring foran målet, lykkedes det Chumi at afslutte et hoppende, kikset indlæg fra Samu til 2-0, som blev kampens resultat.

Den sidste halve time prøvede begge hold hvad de kunne, for at ændre stillingen, men træthed i begge lejre førte til mange tabte bolde og kun få reelle muligheder, som altså ikke havnede i nettet.

Alt i alt var det god underholdning af to nogenlunde jævnbyrdige hold. Især Brandon havde en god dag. Kevin en god første halvleg og blev derefter udskiftet med sit gule kort i lommen.

José Alberto satte følgende 4-4-2 opstilling:
På mål 1. Dani Barrio
2. Victor G. – 17. Peybernes – 5. Juande – 24. Cufré
7. Paulino – 16. Genaro – 8. Luis Muños 🟨 – 37. Kevin 🟨
15. Cortés Heredia – 9. Brandon

Lidt udskiftninger undervejs:
45’ → 10. Jairo for Kevin ←
67’ → 39. Roberto for Paulino ←
67’ → 19. Jozabed for Antoñin ←
76’ → 6. Ramón for Luis Muños ←
76’ → 3. Javi Jiménez for Cufré ←

I 5. runde spilles der hjemme på La Rosaleda på søndag kl. 21:30 mod Girona FC.