…af, med store forventninger om en god kamp, at komme hjem fra bold på La Rosaleda med en sejr til ‘Holdet Fra Malaga CF’ mod Girona.

20 forventningsfulde tilskuere mødtes i La Peñas nye lokale i Fuengirola til en snak, et par sandwich og en øl – eller vand. 5 gæster stødte til, selv om de ikke skulle med på stadion og bussen kørte til Meson Robles de Leon, hvor yderligere 12 kom for at hente deres billetter.

José Alberto havde sat et godt hold til start i en 4-4-2 opstilling.
På mål: 13. Daniel Martín Fernández 🟨 i super form.
24. Braian Ezequiel Cufré – 5. Juan de Dios Rivas Margalef – 17 Mathieu Peybernes – 2. Victor Gómez Perea.
37. Kevin Villodres Medina – 23. Alberto Escassi Oliva – 8. José Luis Muñoz Leon – 7. Paulino De la Fuente Gómez ⚽️⚽️
39. Roberto Fernández Jaén – 9. Brandon Thomas Llamas

Teamet spillede i den første halve time som en drøm, med mange gode chancer som dog forblev sådan. Først i det 41’ minut lykkedes det den 24. årige Paulino at score et drømmemål; hans første for Malaga CF.

Første udskiftning kommer 15 minutter inde i anden halvleg, hvor 15. Antoñin (Antonio) Cortés Heredia kommer ind i stedet for Roberto og i 74’ minut 19. Jozabed Sánchez Ruiz 🟨 for Kevin – 3 minutter før tid kommer 16. Genaro Rodríguez Serrano ind i stedet for Escassi.

Lige lidt hjalp det i Girona’s mål. Brandon førte bolden mod målet men fik den ikke ind. Det gjorde imidlertid Paulino, da han så sit snit til at score sit og aftenens andet  og måske bedste mål i det 94’ minut. 
Der blev med rund hånd delt 9 kort ud fra dommeren – 3 gule til Malaga og 5 gule og et rødt til gæsterne. Det 3. kort til Malaga tilfaldt Dani Barrio – på bænken og det røde kort var en gave til Girona’s træner, Michel.
Godt 11.000 tilskuere jublede over sejren mod en ikke ubetydelig modstander.
En god aften med en kamp, fyldt med kunstnerisk boldbehandling af de unge, frække og modige spillere på holdet.
Kevin gjorde en god figur og var absolut en vigtig aktør i det første mål.
De næste to kampe spilles ude, men vi ser dem sammen på TV i lokalet i Fuengirola.
Søndag d. 19. september kl. 16:00 mod SD Ponferradina.
Søndag d. 26. september kl. 16:00 mod Real Sporting
 
Søndag d. 3. oktober kl. 16:00 er det på La Rosaleda mod CF Fuenlabrada.
Husk tilmelding til Ole på kontakt@malagasupport.dk.