Peybernes lagde hoved til et godt oplæg fra  Jozabed og bragte i kampens 30′ minut Malaga CF til en 1-0 sejr mod Fuenlabrada, på en solbeskinnet søndag.

Det var godt det ikke var en aftenkamp, for kampen var kun netop spillet færdig, da vejrguderne sendte en times kraftig regn til Malaga.

Det var ikke fordi Malaga styrede hele spillet. Fuenlabrada var absolut kommet for at vinde, men bolden ville ikke forbi Dani, som tog fire redninger i kampen.

Fuenlabrada kæmpede absolut med alle midler men Malagas engagement er uomtvisteligt og der kom kun det ene skud på mål, som gik ind.

Med Escassi og Luis Muñoz  ude, valgte træner José Alberto at variere spillerne i angrebet, selvom Sekou denne gang ikke var med fra start.

Brandon fortsatte med at spille på venstre side, og Kevin blev flyttet til højre.

Der var også ændringer i forsvaret, med Javi Jiménez på venstre side efter Cufrés dårlige præstationer i sidste kamp.

Selvom Malaga startede stærkt, allerede i 8′ minut var det ved at lykkes, men Brandon blev dømt off side.

Fuenlabrada overtog snart kontrollen, og Malaga havde svært ved at komme tilbage i spillet.

Samlet set spillede Malaga med karakter, dygtighed og meget engagement.

‘Rosaleda – effekten’ har en enorm vægt i Malaga CF’s præstationer, der nu er nummer 10 på ligatabellen.

Til start i en 4-4-2 opstilling, stod der

På mål 13. Dani

3. Jiménez – 17. Peybernes⚽️ – 5. Juande – 2. Victor G.

9. Brandon – 6. Ramon – 16. Genaro – 37. Kevin

19. Jozabed🟨 – 39. Roberto

Undervejs valgte Jose Alberto at skifte ud.

62′  7. Paulino🟨 for Ramon

74′ 22. S. Gassama for Roberto

85′ 26. Ismael for Kevin

Malaga CF’s næste kamp er fredag ​​den 8. oktober kl. 21:00 mod Real Valladolid CF. Den kamp viser vi i klublokalet i Av. Acapulco 17 i Fuengirola. Vi er der en time før. Alle medlemmer er velkomne.

Næste hjemmekamp bliver lørdag d. 16 oktober kl. 20:30 mod Real Zaragoza. Husk at melde jer til hos Ole – vi bliver mange.

Vi åbner klubben kl. 16:30 og bussen kører kl. 18:30