Arctic Group A/S er specialiseret samhandelspartner for offentlige og private virksomheder på vore primære markeder i Grønland, Island og på Færøerne.
Gennem salgsselskabet Arctic Import A/S rådgiver og leverer vi kolonialvarer til købmænd, restauranter og skibe samt et bredt sortiment af dagligvarer og udvalgsvarer til offentlige og private virksomheder.

VI HAR EKSPERTER DER VED HVAD DER SKAL TIL

Arctic Group er en familieejet koncern. Virksomheden har udviklet sig til at være en af de stærkeste private koncerner i Grønland med et bredt sortiment indenfor kolonialvarer til købmænd, restauranter og skibe samt dagligvarer og udsalgsvarer til offentlige og private virksomheder. Vi har gennem årene styrket vores kompetencer og services og tæller i dag 3 afdelinger i henholdsvis Nuuk, Tórshavn og Aalborg.

Service er en del af vores DNA. Vi går ekstremt langt for vores kunder. Det er vi både vant til – og nødt til at gøre under de givne forhold – og det har altid været helt naturligt for os.

Konkurrencedygtig samarbejdspartner

Arctic Group er en seriøs samarbejdspartner, hvis primære opgave er at være den bedst kvalificerede leverandør af produkter til verdens svært fremkommelige markeder.
domicil
Vi er en meget stærk samarbejdspartner, der sikrer, at værdikæden er effektiv fra varerne bestilles hos os og til de er i vores kunders besiddelse.

Vores logistiske processer er optimerede til at imødekomme de mange udfordringer vi møder på verdens markeder i bestræbelserne på at få varerne bragt ud til vores kunder, og derfor klarer vi alt omkring toldbehandling, udførsel, forsendelse og transport af varer; ligegyldigt om de skal leveres på Thulebasen i Grønland, i en Camp ved et af Grønlands mest øde steder kaldet Citronfjorden via Svalbard eller et sted i Afrika. Vi løser det.

Markeder

Vores primære markeder er Grønland, Island og Færøerne, hvor vi handler med offentlige og private virksomheder indenfor alle brancher.

For nyligt har vi etableret Unigros Nord, som skal servicere det danske marked for convinience butikker med et bredt sortiment indenfor kioskvarer. Samtidig har vi udvidet vores engagement til også at dække udvalgte lande i Afrika, så vi nu bevæger os ud i verden med vores kompetencer.

Vores hovedkontor er dansk og ligger i Nørresundby, hvor vi har 90 medarbejdere, men via vores selskaber, butikker og salgskontorer i Grønland har vi lokal repræsentation i Nuuk, Ilulissat og Uummannaq, hvor vi beskæftiger i alt 80 medarbejdere.

hovedkontor NuukDerfor er vi registreret som Grønlandsk virksomhed, og betaler deraf virksomhedsskat i Grønland. På Færøerne har vi et datterselskab med salgskontor i Torshavn, hvor 10 medarbejdere er beskæftiget.

Produktprogram

Vi tilbyder vores kunder en række konceptløsninger og et produktprogram, der er kendetegnet ved høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Indenfor vores fem salgsafdelinger handler vi med alt fra kuglepenne til entreprenørmaskiner og nedenstående giver et billede af vores bredde produktprogram:Læs mere på vores hjemmesider:

Som en udviklingsorienteret og dynamisk koncern er vi altid indstillede på at tilpasse os og udnytte ændringer i markedsvilkårene.

Produktprogrammet hos Arctic Groups to kundefokuserede salgsselskaber Arctic Import og XL-BYG Arctic Import bliver derfor hele tiden udvidet og optimeret til vores kunders fordel.Logistikoptimering

Ved salg til svært fremkommelige områder stilles der ekstraordinære krav til de logistiske processer. Vi lever i høj grad op til disse krav. – Faktisk er det en af vores primære kompetencer.

Logistikoptimeringså skal der læsses
Ved salg til svært fremkommelige områder stilles der ekstraordinære krav til de logistiske processer. Vi lever i høj grad op til disse krav. – Faktisk er det en af vores primære kompetencer.

Vores værdikæde er optimeret til fordel for kundens behov, hvor fokus er på fragtoptimering, sampakning samt håndtering af alle dokumenter.

Vores lager besidder stærke kompetencer inden for optimering af forsendelser, og derfor formår vi at pakke stykgods og containere, så vores kunder får mest muligt ud af fragtudgiften.

Vi sørger for, at kunderne altid får en positiv oplevelse af hele samhandlen.