Danrevi Bramming

Hos os er det vigtigt, at kunden er i centrum, og vi ønsker at yde revision og rådgivning med nærvær igennem personlige rådgivere.

Vores team består af engagerede og højt kvalificerede medarbejder, der hver især specialiserer sig indenfor forskellige områder. Vi forsøger til enhver tid at leve op til branchens ypperste og vi arbejder derfor med de nyeste værktøjer til regnskabsudarbejdelser og kvalitetssikring.

Vi betjener en vifte af mindre og mellemstore virksomheder og har kompetencer indenfor mange forskellige erhverv.

I blandt vores kunder findes håndværkere, detailhandlere, køreskoler, bilforhandlere, hestestutterier, institutioner, andelsboligforeninger og andre foreninger m.v..

Vores arbejdsområder breder sig fra revision og rådgivning til bogføring og lønadministration mv. Derudover tilbyder vi økonomisk rådgivning, hvor vi mere specifikt arbejder med vækstmuligheder og optimal udnyttelse af ressourcer på et professionelt grundlag.

Fjernsupport

Vi har mulighed for at hjælpe dig online på din computer.

Hjælpen foregår ved, at vi får adgang til din computer ved hjælp af et program, der kun kan startes af dig selv. Der lægges ingen filer ind på din computer og forbindelsen afbrydes, når du lukker dit internet ned eller klikker på ”CLOSE”.
Vi kan altså ikke få adgang til din computer uden din aktive hjælp. Ønsker du vores online hjælp bedes du ringe til os på telefon 7510 1100 og herefter følge vores telefoniske anvisninger.

For at starte programmet skal du klikke her og herefter klikke på kør.