Vi er et lille team af erfarene danske ejendomsmæglere med stor erfaring i at finde boliger til den rigtige pris til vores kunder på Costa del Sol. Vi har stor succes med at finde det rigtige hjem til vores kunder.

Kensira Homes tilbyder og har specialiseret sig i de nyeste boliger og vi kan guide dig med hensyn til beliggenhed og kvalitet. Vores team er her for at tilbyde dig de bedste projekter med luksusliv og med fantastisk investeringspotentiale.

Ejendomsudviklingen på Costa del Sol (også kaldet Europas Florida) er i en rivende udvikling og det er nu der skal købes bolig og investeringen vil helt sikkert give pote. Her er mulighed for at drømmen om et fristed kan forenes med kvalitet og i en afslappet atmosfære fra den travle hverdag.

Vera Wetlesen
Ejendomsmægler

Ole Hansen
Kundeservice

Bo Sahlgreen
Fotograf

Vi samarbejder med de gode og dygtige og ikke mindst verificerede ejendomsudviklere/entreprenører oftest i store aktieselskbaber på Costa del Sol.

Vi kan være behjælpelig med at finde den perfekte bolig på hele Costa del sol lige fra Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas, Marbella, Estepona og Sotogrande.

Kensira Homes erkender, at det er en stor beslutning at købe en bolig i et andet land, og at beslutningen derfor skal træffes på et solidt grundlag og med god rådgivning.