HANDELEN STARTER I DANMARK – FULDFØRES PÅ COSTA DEL SOL!

Ejendomsmægler-firmaet M21 Marbella er helt specielt i sin opbygning.
Det tager dit udgangspunkt hos kunderne i Danmark til bolig i Sydspanien. Her møder de en kapacitet i spanske forhold i Erik Kryger – af mange kendt som tidligere international formuerådgiver i Jyske Bank. Og endvidere forsikringsuddannet.

Manden, der kan få selv indviklet stof gjort forståeligt. Han har indgående kendskab til boligmarkedet på Costa del Sol og finansieringsmulighederne her.

Inden en bolighandel på Kysten besøger Erik Kryger kunderne, hvor de nu end bor i Danmark, for en total-briefing om markedet og mulighederne for de enkelte økonomier.

Mange besøger også M21 hovedkontoret i København på adressen Den Collinske Gård, Amaliegade 9, hvor også den succesrige advokat Jackie Philip befinder sig for juridisk rådgivning.

Herefter tager livsstil-eksperten Martin Juncher med et stærkt netværk og 10 års erfaring indenfor forretningsudvikling imod for fremvisning af udvalgte boliger. Han bor selv med sin familie i Marbella.

”Vi følger kunden fra A til Z”, beretter Erik Kryger. Vi satser på høj standard i såvel bolig som vor service og vejledning.

Et eksemplar af E-bogen ”Guide All-Inclusive – Feriebolig i Spanien” kan rekvireres på ek@marbella21.dk

Kontakt
Erik Kryger
Real Estate Advisor | Marbella21

M: +45 31 31 00 40
T: +45 31 31 00 10
E: ek@marbella21.dk