Ferieboliger udlejes!

Ferieboliger ved Málaga på Costa del Sol, Solkysten og Andalusien, Spanien.
Vi sætter kvalitet, tryghed og service overfor kunder og boligejere højest.
Vores formål er at skabe en sikker kontakt imellem boliglejer og udlejer.

Rincón Rent er en servicevirksomhed på Costa del sol, der skaber en sikker kontakt imellem lejere og udlejere. Hos os får du sikkerhed for service, ikke kun når du bestiller din bolig, men også under og efter dit ophold. Vort flerårige ophold på kysten giver dig et lokalkendskab, du kan benytte dig af både før og under opholdet, og du vil til enhver tid under opholdet, kunne kontakte os for diverse hjælp, råd og vejledning.

Vi bestræber os hele tiden til at have et stort udbud af boliger samt services. Hvis du ikke lige finder, det du søger hos os som enten lejer eller boligejer, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige løsning, der passer lige netop dig!

Et firma med en høj integritet er nødvendigt for en holdbar løsning i længden!

Rincón Rent er en del af Rincón Service Group, der er en paraplyorganisation hvor alle nødvendige funktioner omkring boligudlejning, -vedligeholdelse, -opsyn og administration er tilkoblet.

For at kunne give vore kunder den bedste oplevelse har vi en række standard serviceydelser, som vi tilbyder, og samtidig er vi meget åbne og lydhøre overfor kundernes enkelte behov, så vi i samarbejde kan skræddersy den bedste løsning, om man vil leje bolig, udleje bolig, ønsker opsyn med sin bolig eller noget helt andet.

Selv om vi har en løbende kvalitetskontrol af vore serviceydelser, forventer vi også samtidig af vore kunder, at de straks henvender sig til os, hvis vi ikke lever op til, hvad vi lover eller beskriver i vort markedsføringsmateriale, da vort ord – både det skrevne som sagte, er alle vore kunders garanti for service og kvalitet, og vort firmas garant for en høj integritet.

Kontakt os

Centro Idea
Carretera de Mijas, km 3,6 (A-387)
29650 Mijas

Telefon: (+34) 607 377 499
Email: info@rinconrent.com
Web: www.rinconrent.com