SØGER I EN TROVÆRDIG OG ERFAREN FLYTTEFORRETNING?
Hos Silkeborg Flytteforretning er udgangspunktet jeres ønsker. Vi arbejder altid kvalitetsbevidst og til konkurrencedygtige priser, ligesom alle aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Vi ser os selv som en alsidig flytteforretning, der kan imødekomme ethvert behov for flytning, opbevaring, studenterkørsel eller flytninger til og fra Spanien. I kan få et større overblik over, hvad vi kan hjælpe med her på hjemmesiden.

Sikker og effektiv erhvervsflytning
Skal jeres virksomhed flytte? Så er Silkeborg Flytteforretning en fornuftig samarbejdspartner. Vi er specialister i erhvervsflytning, herunder kontor- og firmaflytning – hvad enten I flytningen er til ny adresse eller internt i virksomheden, eller I skal flytte indlands eller til udlandet.

Vi er et professionelt flyttefirma med mange års erfaring inden for erhvervsflytning. Vi hjælper jer med at koordinere og planlægge flytningen, ligesom vores medarbejdere kan hjælpe med nedtagningen og adskillelsen af f.eks. kontorinventar og it-udstyr.

Privatflytningerpå jeres præmisser
Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med privatflytninger, såvel store som små. Skal I flytte til fra den ene ende af landet, til udlandet eller bare rundt om hjørnet, er vi en fornuftig samarbejdspartner. Vi hjælper gerne med planlægningen og tilbyder samtidig nedpakning og udpakning. Levering af flyttekasser, pakkevejledninger m.m. tilbyder vi naturligvis også.

Vi giver altid et overblik over jeres muligheder for privatflytning og kommer med vores bud på den bedste og mest effektive løsning.

Opbevaring og opmagasinering på Silkeborg flytteforretnings lagerhotel
Vi påtager os naturligvis også at dække vore kunders behov for opbevaring af møbler og andet flyttegods, samt containeropbevaring. Vi har 2000 m2 lagerhotelslokaler specielt indrettet til formålet. Derfor står vi altid klar med tørre og ventilerede lagerfaciliteter til din opbevaring uanset om du kommer fra Herning, Ikast, Ry, Silkeborg, Viborg eller et andet sted i Jylland.

Står du overfor en flytning til eller fra Spanien?
Har du fået et nyt spændende job i Spanien, eller har du blot besluttet at søge under varmere himmelstrøg? Hvis du står og skal flytte til Spanien, så kan Silkeborg Flytteforretning hjælpe dig. Vi har en afdeling med en dansk kollega i landet, som assisterer med alt det praktiske, når det gælder flytning af møbler og flyttekasser til et andet land. Uanset om du skal flytte til Madrid, Barcelona, Mallorca eller en helt anden spansk by, så sørger vi for, at dine ejendele kommer sikkert frem.