VI BEVARER, FORBEDRER OG BESKYTTER DIN VISION

I 1999 blev dørene til Unioptica åbnet for første gang.

År efter år er vores kundekreds vokset (hvilket vi selvfølgelig er meget taknemmelige for), og vi tror, det er fordi vi tilbyder noget ekstra ud over traditionel optik.

Derfor lægger vi stor vægt på at vores arbejde udføres efter følgende tre regler:

  • Gradueringen er korrekt.
  • God rådgivning angående hvilke linser, som passer bedst til dine behov.
  • Opmåling af øjets centrum er korrekt.
  • Opfyldes disse krav, er det endelige resultat godt for kunden og godt for os.

PERFEKT SERVICE
Eller i det mindste forsøger vi. Vores hovedmål er, at kunden samlet set har en høj grad af tilfredshed, og vi forstår at dette kun er muligt, hvis vi yder det bedste vi kan.

SYNS- OG ØJENTEST (PRESKRIPTION)
Vi udfører gratis synstest samt undersøgelser for såvel grå som grøn stær uden forpligtelser. Optikerne, der arbejder her, er altid velkvalificerede og har stor erfaring.

INTERNATIONAL
Vi er en meget international optiker (hovedsageligt med skandinavisk kundekreds). Vi byder alle nationaliteter velkomne i butikken og derfor taler alle medarbejdere perfekt engelsk. Desuden tales der spansk, dansk, engelsk, norsk, svensk og fransk i butikken.

SPECIALISTER I PROGRESSIVE GLAS
Vi ved, at alting ikke altid går glat, når de multifokale glas fremstilles.

KVALITET
Vi er stolte af at arbejde med såvel stel som glas af høj kvalitet. På den ene side er vi specialister i de vigtigste fabrikanter af brilleglas i verden. På den anden side arbejder vi med de mest prestigefyldte mærker inden for brillestel.

WORKSHOP
Vi er gode brilleteknikere. Vi har moderne maskiner og stærkt specialiseret personale, hvilket giver os mulighed for at gennemføre ordrerne så hurtigt som muligt. Alle små reparationer (skruer, næsepuder og justeringer) udføres gratis.

GARANTI
Vi er så sikre på vores arbejde, at vi garanterer din fulde tilfredshed med det leverede produkt. Hvis noget skal ændres eller justeres, er vi klar til at hjælpe.

TID
Vi er så vant til at arbejde med kunder der er i Spanien på ferie, at vi har reduceret leveringstider til et minimum og kan have dine progressive briller klar på tre til syv dage.

PRISEN
Vores strategi mod de stadig mere hyppige lavprisvirksomheder er, at skille os ud på kvalitet og god service. Uden at gå på kompromis med dette tilbyder vi produkterne til priser, der er meget konkurrencedygtige på såvel det nationale som det internationale marked.

TILLID
Vi er en velkendt virksomhed, hvor kunderne kommer for at få løst deres problemer med synet …nogle gange kommer de også bare for at sludre eller for at drikke en kaffe hos os. Vi takker de kunder, der har vist tillid til vores team, og vi forsøger altid at leve op til den.